Rjt

Gewoon niks mis mee. Bestellen betalen en leveren goede kwaliteit en snel

Duidelijke omschrijving en veel keuzes

Voorlopig geen

J.Hooft

Snel de bestelde artikelen in huis

Bij mij zat er als opvulling in de doos o.a sinaasappel schillen dit vond ik niet prettig.

Niels

Goede verwijzing naar juiste onderdelen en ook snel geleverd.

Netjes geleverd en ook veel aan te bieden op de site

NVT

Ton Winters

Goed geholpen

Goed op de bon kijken als je iets op kleur besteld

Ronald Balk

Op telefonisch advies van een medewerker van Tomos-parts nieuwe remblokjes aangeschaft voor mijn Tomos Revival. Deze passen van geen kant dus waardeloos advies. Op mijn e-mail hierover met het... Op telefonisch advies van een medewerker van Tomos-parts nieuwe remblokjes aangeschaft voor mijn Tomos Revival. Deze passen van geen kant dus waardeloos advies. Op mijn e-mail hierover met het verzoek de juiste remblokjes te leveren wordt simpelweg niet gereageerd. Hier koop ik dús nooit meer iets wat een waardeloos bedrijf is dit Tomos-parts. Gelukkig zijn er meerdere goede alternatieven die wel goede adviezen geven en ook nog eens beter geprijst zijn al ging ik in de eerste plaats voor de kennis die ze zeggen te hebben.

Levertijd

Staan niet achter hun adviezen, zeer slechte after-sales

H.Schonenberg

Na contact via tel prima uitgelegd daarna artikel besteld en betaald via mail kreeg ik een bev s.morgens artikel in de bus incl verzending goedkoper dan hier bij de plaatselijke handelaar wat... Na contact via tel prima uitgelegd daarna artikel besteld en betaald via mail kreeg ik een bev s.morgens artikel in de bus incl verzending goedkoper dan hier bij de plaatselijke handelaar wat betekend klant er bij mvg Henk

Biekman

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. Ik heb geen klagen of iets op te merken.
Als je een probleem hebt maken ze het gelijk in orde...
Ga zo door

Netjes & goed verpakt! Snel geleverd...

Jos Brunninkhuis

Allen deze ervaring m.b.t. de internetbestelling. Goed!

Geen, alles prima en snel geregeld.

Geen.

PAUL VAN WIJNSBERGE

Klant vriendelijk personeel.

goede service

Mario van Arkel

Zeer goed en mooi app makkelijk te vinden wat je nodig heb.
Ook zeer netjes verpakt en snel verzonden

Ruim aanbod

Nvt