Konings Ingmar

Verkeerd geleverd product gekregen over gemaild,maar geen antwoord op gekregen.beb nu de retour kosten betaald maar krijg ik die terug want het is niet mijn fout dat er iets verkeerd ingepakt is... Verkeerd geleverd product gekregen over gemaild,maar geen antwoord op gekregen.beb nu de retour kosten betaald maar krijg ik die terug want het is niet mijn fout dat er iets verkeerd ingepakt is geworden bij jullie?

Nog niet mogen ervaren eerste bestelling hoop in de toekomst dat wel te kunnen beoordelen.

Dubbele controle uitvoeren volgens pakbrief is dat niet gebeurd

Ronald

Helaas afbeelding van het bestelde klopte niet helemaal met wat ik ontving. Nu dubbele verzendkosten.

Aanvullende producten staan goed vermeld.

Snellere levertijden.

Andrew

Fantastisch bedrijf. Snelle levering. Goedkoop en professioneel. Heel erg bedankt. :-)

Niels

Zeer vlotte en goede service!

Had 1 artikel verkeerd geleverd gekregen, maar na 1 belletje hebben ze dit artikel kosteloos nagestuurd!

Geen verbeterpunten of tips

Remy goedhart

De website is perfect, ze hebben alles wat nodig is om je tomos op te knappen. Telefonisch helpen ze je prima. Ze weten waar ze t over hebben.

Goede instructies op de site bij betreffende producten.

1 foutje pas gehad ik had yss veren 30 cm besteld maar kreeg 32 cm. Dit zag ik pas nadat ik ze gemonteerd had. Dat was jammer. Niet meer terug kunnen sturen. Maar zoals gezegd eerste foutje pas.

yannick moernaut

Zeer goed!

duidelijk, snel geleverd en correct

Peter Schmidt

Na even telefonisch contact te hebben gehad. Het juiste onderdeel voor mijn Tomos kunnen bestellen. Website is helder en navigatie is goed.

Hulp bij telefonisch contact was prima op orde

Tip voor de feedbackcompany. Er wordt om een cijfer voor aftersales gevraagd. Als er geen aftersales geweest is ben je toch verplicht het te waarderen anders kom je niet verder met het formulier.... Tip voor de feedbackcompany. Er wordt om een cijfer voor aftersales gevraagd. Als er geen aftersales geweest is ben je toch verplicht het te waarderen anders kom je niet verder met het formulier. Dat is lastig.

Niek van Uden

Goed overzicht, vlotte bestelling, snelle bezorging!

Duidelijk welke onderdelen bestemd zijn voor jou Tomos.

Installatie instructie filmpjes.