Roberto

Prima ervaring. Afhandeling werd snel gedaan en de klantvriendelijkheid was uitstekend.

Informatie

Vincent Bos

Mijn produkt is snel geleverd en het was niet te duur.

Ben erg blij mee

Ja, de snelle levering en niet duur

Misschien kan het betalen makkelijker geregeld worden in de toekomst, maar dat kan ook aan mij liggen

esvelt

Goed en alles zo als belooft

alles staat goed beschreven

neen

Bart B

Prettige webshop die duidelijk, producten met goede prijzen en levering die snel is.

makkelijk zoeken op type, zodat nooit de verkeerde onderdelen. Ook de tips van mogelijk handig / bij vervanging deze onderdelen meepakken is er handig, zodat je niets vergeet.

Joeri Lammers

Duidelijke website, veel geprijsde artikelen, handig dat je je model kan invoeren en snelle levering!

Ik had een koplamp besteld met een los koplampje. Toen ik t pakketje binnenkreeg opgengemaakt en de gebruikelijke bescherm karton er uit gehaald en weg gegooit, na 5 minuten zoeken naar t koplampje... Ik had een koplamp besteld met een los koplampje. Toen ik t pakketje binnenkreeg opgengemaakt en de gebruikelijke bescherm karton er uit gehaald en weg gegooit, na 5 minuten zoeken naar t koplampje toch ff gegeken in de vuilnisbak naar t verscherm karton. Wat blijkt daar zat het lampje keurig netjes in verpakt. Misschien handig voor de volgende keer die losse lampjes ergens anders in verpakken of in karton en dan in een doorzichtig zakje

ton smeulders

Snelle bezorging

dat ze los in de doos bezorgt werden vond ik toch een min punt

Dennis

Niet voor niets dat ik nogmaals hier besteld heb!

Kreeg een mail dat er iets niet op voorraad was, en daardoor de bestelling vertraging had opgelopen. Maar alsnog binnen een paar dagen thuis in ontvangst kunnen nemen! Helemaal top!

Items uit je winkelwagen halen wanneer je al iets besteld hebt gaat best sloom.