johan de lil

Goed gesprek verders niets om de hakken daar zij echt niet alle tomos onderdelen hebben en ook geen door verwijzig , meer zoek het zelf maar uit.

Ik had niets besteld maar moet het...

Ik had niets besteld maar moet het invullen

Echt niet

Aangeven alleen voor brommers er bestaat meer van dit merk

Ruud Mater

Positief!!

Snelle levering en veel op voorraad! ?

Géén.

m.daatselaar

Ik heb een bestelling gedaan en toen werd er een verkeerde artikel geleverd die ik niet had besteld ,maar ik heb gelijk contact gehad met webshop van jullie en het is zeer perfect opgelost ,klasse... Ik heb een bestelling gedaan en toen werd er een verkeerde artikel geleverd die ik niet had besteld ,maar ik heb gelijk contact gehad met webshop van jullie en het is zeer perfect opgelost ,klasse service . ik zal jullie aanbevelen aan ieder. M.vr.Grt

Goede afwikkeling service

jan

Bestelling klopte niet ,
ipv 4 wielmoeren m10 zaten er 3 bij en ipv 4 wielmoeren m12 zaten er 5 bij , geen man overboord maar wel slordig.

de wijze waarop de doos met de...
Bestelling klopte niet ,

de wijze waarop de doos met de bestelling is afgevuld met lege verpakkingen is belachelijk ik zit niet op hun afval te wachten .

groot assortiment

wijze waarop de bestelling wordt verstuurd is schandalig

vd mast ab

Prima alles snel geleverd

Uit leg extra onderdelen

Mark

Onderdelen waren snel binnen na de bestelling. Netjes verpakt ook.

Duidelijke site, goede informatie bij de producten.

Tijdens mijn bestelling heb ik geen bevestigingsmailtje gehad? Ik wilde gaan bellen maar toen was het pakketje al binnen.

Jaap Borgman

Al vaker iets besteld bij Tomos Parts en telkens blijkt dat zij de artikel die ik wil hebben voor mijn Timos quadro hebben. Ook nog tegen een zeer aangename prijs en snelle afhandeling. Graag... Al vaker iets besteld bij Tomos Parts en telkens blijkt dat zij de artikel die ik wil hebben voor mijn Timos quadro hebben. Ook nog tegen een zeer aangename prijs en snelle afhandeling. Graag doorgaan op deze manier zodat jullie mij de volgende keer ook weer tevreden kunnen stellen.

Gemakkelijk op te zoeken.
Ruime keuze.

Je zou bij het artikel ook best een link kunnen zetten met een handleiding. Schrift / youtube.