Lukasz Szczepaniec

Thanks to great customer service an additional screw that I asked for was included in my package.

Tim Struijk

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Maar ik heb wel een kleine klacht. Ik wil er geen groot probleem van maken maar het lukt niet om contact met jullie op te nemen. Ik had een verkeerde levering... Heel goede ervaring met dit bedrijf. Maar ik heb wel een kleine klacht. Ik wil er geen groot probleem van maken maar het lukt niet om contact met jullie op te nemen. Ik had een verkeerde levering binnen gekregen. Heb toen direct gebeld. Van een medewerker moest ik even een mailtje schrijven. Dit had ik vrijwel direct gedaan. Helaas heb ik hier nog geen reactie op en is de telefoonlijn ook al 2 dagen bezet. Neem alstublieft contact met mij op.
Tim Struijk

06-40330390
t_struijk@hotmail.com

Edward Ten Hoorn

Onderdelen zijn snel geleverd en bestelling process was geen probleem.

brinkman

Zeer tevreden

snelle afhandeling

Maud

Zeer behulpzaam bij het vaststellen juiste onderdeel.

Na telefonisch overleg foto's gestuurd van gewenste onderdeel. Vervolgens werd dit bevestigd door een andere medewerker die er voor zorgde dat mijn bestelling nog dezelfde verzonden werd ondanks dat... Na telefonisch overleg foto's gestuurd van gewenste onderdeel. Vervolgens werd dit bevestigd door een andere medewerker die er voor zorgde dat mijn bestelling nog dezelfde verzonden werd ondanks dat het het iets na 17u was. Stefan, de medewerker waarmee ik eerder telefonisch contact had, mailde daarna zelfs om te vernemen of een en ander goed was verlopen. Bijzonder.

Voor mij is het altijd handig om aan het eind van een telefonisch contact nog even de naam van de verkoper te horen in verband met mogelijk verder contact.

Thomas

Goed alleen jammer dat er op de site stond morgen in huis en dan later een mailtje krijgen dat het niet op voorraad is

Goed product

De site bijwerken of iets op voorraad is of niet

Pieter Jan Kingma

Goede ervaring met Tomos-Parts! Goeie prijzen en snelle levering.

Goedkoopste onderdelen shop

van Schijndel

Goede ervaring, als ik weer iets nodig heb bestel ik het daar

Snelheid