JW

Goed, duidelijke website.

Levert spullen snel en kwalitatief goed

Belachelijk dat ik voor 1 nippel van 1,30 verzendkosten moet betalen van 5,95!! Deze nippel 2 bij 1 cm zat in een doos van 15 bij 15 cm. Ik kon de nippel bijna niet vinden!Het wordt tijd dat deze... Belachelijk dat ik voor 1 nippel van 1,30 verzendkosten moet betalen van 5,95!! Deze nippel 2 bij 1 cm zat in een doos van 15 bij 15 cm. Ik kon de nippel bijna niet vinden!Het wordt tijd dat deze webshop hun verzendtarieven baseert op wat de mogelijkheden zijn. Als ik iets op MP verkoop wat door de bus kan scheelt dat 3 euro in vergelijking met Tomos Parts. Jammer.

Dn Escargot

Ik ben een particulier die 2 Tomos snorbrommers heeft en zelf knutselt en dan moet je wat onderdeeltjes hebben dan ga je naar een winkel maar die zitten niet te wachten op zo'n knutselaar. Ik ben een particulier die 2 Tomos snorbrommers heeft en zelf knutselt en dan moet je wat onderdeeltjes hebben dan ga je naar een winkel maar die zitten niet te wachten op zo'n knutselaar.
Tot ik Tomos Parts ontdekte!! een mailtje of belletje en het wordt geregeld op een zeer nette en correcte manier.
ik zeg Tomos Parts CHAPEAU.

Ik kreeg mijn zending binnen en er mankeerde een onderdeeltje FF bellen geen gezeik en de andere dag post NL met het ontbrekende onderdeeltje, nu weet ik wel ze kunnen beter eerst goed controleren... Ik kreeg mijn zending binnen en er mankeerde een onderdeeltje FF bellen geen gezeik en de andere dag post NL met het ontbrekende onderdeeltje, nu weet ik wel ze kunnen beter eerst goed controleren alvorens de bestelling aan te bieden bij post NL, maar je weet het waar gewerkt komen foutjes voor, maar zeer snelle correctie.

Antonio García Naranjo

Een hele goede service en snel levering.
Goed ingepakt .
Perfect!

Ben

Makkelijk bestellen, geen verborgen kosten. Snel geleverd, TOP!!!!!

Ze hebben alles, en hebben ze het niet, kunnen ze er meestal wel aankomen

Rien

Ik ben zeer tevreden!!!

Zeer snelle levering en allles netjes verpakt,Klasse!!!!

Mike Van Jaarsveld

De site is overzichtelijk en makkelijk te vinden.
Alleen jammer dat er niet bij staat, vandaag besteld bijv morgen in huis

De app voor de telefoon

Dat je op site kunt wanneer het binnen komt bijv de volgende dag of over twee dagen

Ton van Schilt

Bestelling van twee banden voor de Tomos , donderdag besteld, vrijdag binnen

goed overzicht van wat er te koop is

Ik kon niet zien of er voldoende op voorraad was, maar mogelijk word dat getoond als het er echt niet is. Ook gaf men aan (begin) dat de bestelling langer op zich zou laten wachten dan daadwerkelijk... Ik kon niet zien of er voldoende op voorraad was, maar mogelijk word dat getoond als het er echt niet is. Ook gaf men aan (begin) dat de bestelling langer op zich zou laten wachten dan daadwerkelijk het geval was. Dat geeft onduidelijkheid

Andy

Eerste ervaring met Tomos Parts is zeer goed bevallen.

Zeer snelle levering.
Duidelijke overzichtelijke website.

Naar mijn mening geen verbeterpunten nodig.