Joep Schenk

Slechte service, geen reactie op de mail wat jullie wel hadden beloofd.

Niks

Incomplete levering. Slechte/onduidelijke levertijd. Slechte service met name de mail.

Sorry Joep,
Je hebt helemaal gelijk. De pakkingen en houder gaan vandaag op de post. Je mail hebben wij compleet gemist.
Team Tomos-Parts

Lars Scholing

Goed en leverd snel

Leverd snel

Minder grote doosen

Casper Meijers

Slecht bereikbaar langzame leveringen

Overzichtelijke web site goedkoop veel aanbod veel informatie

Beter bereikbaar zijn via mail en telefoon

Hoi Casper,
Telefonische bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 16.00 uur.
Zaterdag en zondag telefonisch niet bereikbaar.

Joyce Goudsblom

Makkelijk om te bestellen via de site. Daarna een orderbevestiging en toen niks meer. Zelf na 5 werkdagen gebeld en geen contact gekregen. Daarop een e-mail gestuurd en toen savonds ineens een... Makkelijk om te bestellen via de site. Daarna een orderbevestiging en toen niks meer. Zelf na 5 werkdagen gebeld en geen contact gekregen. Daarop een e-mail gestuurd en toen savonds ineens een bericht van postnl dat me pakket was aangemeld en de volgende dag bezorgd zou worden

Makkelijke site

Telefonische bereikbaarheid

Hoi Joyce,
Telefonische bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:10:00 - 16.00 uur.
Zaterdag en zondag zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Ron Marijt

Prima bedrijf, met veel kennis van Tomos brommers. En de prijzen zijn redelijk. Je bestelling wordt met ongeveer 2 dagen thuisbezorgd is mijn ervaring. (tenzij er weekend of feestdagen tussen zit).... Prima bedrijf, met veel kennis van Tomos brommers. En de prijzen zijn redelijk. Je bestelling wordt met ongeveer 2 dagen thuisbezorgd is mijn ervaring. (tenzij er weekend of feestdagen tussen zit). Dus is allemaal prima en goed geregeld. Ga nog vaker wat bestellen.

Kwaliteit prijs verhouding is prima. En ze hebben kennis van zaken.

Het is goed zoals het is.

Goed en snelle levering

Goede overzichtelijke site

Zeer slechte klanten service, mensen kortaf aan de telefoon, zeer lang moeten wachten op de bestelling, meer als een week , en dan ook nog onderdelen vergeten.

Klantenservice, en snelheid van levering.

Ties

Goede spullen maar heb mijn bestelling maandag geplaatst, moest toen al €5 verzendkosten betalen, kwam het pas zaterdag binnen belachelijk. Was een bagagedrager/ventieldoppen/en lamp traliesje.

Goede producten

Levering

Marnix

Slechte klantenservice en verzendtijd

juiste producten ontvangen

-snellere verzendtijd
-betere klantenservice

Niet best. Hoor goede verhalen maar klantcontact is ver te zoeken

Veel op voorraad

De vraag gesteld of ik de onderdelen van mijn bestelling eerder opgestuurd kon krijgen zodat ik verder kon. Pakket werd vast gehouden totdat de niet-onderdelen ook bij hun binnen waren terwijl dit... De vraag gesteld of ik de onderdelen van mijn bestelling eerder opgestuurd kon krijgen zodat ik verder kon. Pakket werd vast gehouden totdat de niet-onderdelen ook bij hun binnen waren terwijl dit op de site als op voorraad staat. Uiteindelijk ook nog is mijn pakket kwijt. Postnl is dit nu aan het onderzoeken..