Youri Kraaijeveld

Vekeerde onderdeel binnen gekregen wacht nu al 2 weken op een reactie

Veel onderdelen

Reageren op mails

Rene van Schijndel

Slecht ik had 1,5 mm zuigerveren bestel en krijg 2 mm zuigerveren thuisgebracht, ik heb daar een mail over verstuurd, vervolgens hoor ik er niets meer van, ben er nu niet blij mee

Alles aanwezig

Ik zou graag de goede zuigerveren ontvangen zuigermaat 38 mm zuigerveren 1,5mm

Ivo Bekkink

Snel besteld, lange levertijd

duidelijk site, eenvoudig bestellen

na een bestelling een snellere update Evan de order

Jan Verhoeven

Prima,
Bestelt en geleverd volgens afspraak

Aanbod

Een tip, geef duidelijker aan hoe lang de levering duurt. Wachten is namelijk niet erg, maar onwetendheid maakt t wachten vervelend.

Prima, de onderdelen zijn origineel en als dit niet zo is is het duidelijk aangegeven. De verzending duurt wel iets langer dan andere bedrijven maar nooit meer dan een week. Over het algemeen ben... Prima, de onderdelen zijn origineel en als dit niet zo is is het duidelijk aangegeven. De verzending duurt wel iets langer dan andere bedrijven maar nooit meer dan een week. Over het algemeen ben zeer ik tevreden.

Duidelijke beschrijving en navigatie naar de producten

Iets sneller verzenden misschien.

Freddy Rutgers

Altijd correct. Onderdelen worden Altijd snel bezorgd

Snelle correcte levering

Joost van Bemmelen

Heel vriendelijk mensen die direct klaarstonden om mij te helpen - zelfs nadat de deur al op slot was (ik kwam aan na sluitingstijd). Had twee spuitbussen voor de 'nieuwe' scooter van onze dochter... Heel vriendelijk mensen die direct klaarstonden om mij te helpen - zelfs nadat de deur al op slot was (ik kwam aan na sluitingstijd). Had twee spuitbussen voor de 'nieuwe' scooter van onze dochter besteld (online) die klaarstonden.

Aanwijzingen van de weg om bij de 'winkel' te komen. Met Google-Maps vind je het uiteindelijk wel, maar een bordje aan de kant van de weg zou mooi zijn!

Rob Sanders

Great

snel

?

richard brouwer

Zeer goeie kwaliteit van producten snel reageren enorm blij mee met een bedrijf zoals deze!!

Zeer goed

Het bedrijf is zeer goed dus geen slechte dingen dus!!👌

Snelle levering. Zeer slechte service.

Mooie website

Tomos parts moet betere service verlenen

Reactie Tomos Parts:

Beste J.P. van Vliet,
Beste J.P. van Vliet,
Je hebt zelf (op geverfde zijschermen) lijmresten verwijderd met stickeroplosser. Dan krijg je lakschade en vraag je ons om nieuwe zijschermen. Sorry, daar geven wij geen garantie op.