Snelle levering. Zeer slechte service.

Mooie website

Tomos parts moet betere service verlenen

Reactie Tomos Parts:

Beste J.P. van Vliet,
Beste J.P. van Vliet,
Je hebt zelf (op geverfde zijschermen) lijmresten verwijderd met stickeroplosser. Dan krijg je lakschade en vraag je ons om nieuwe zijschermen. Sorry, daar geven wij geen garantie op.

Stef Wezeman

De bestelling is goed voor genomen en geleverd.
Top , en als ik weer wat nodig heb dan is er voor mij maar 1 adres .
Tomos Parts en verder hoef ik niet te zoeken !
Daar hebben...
De bestelling is goed voor genomen en geleverd.
Top , en als ik weer wat nodig heb dan is er voor mij maar 1 adres .
Tomos Parts en verder hoef ik niet te zoeken !
Daar hebben ze wat ik nodig heb.

Bedankt , Tomos Parts.

Exact leveren wat je besteld .

Ga vooral zo door.

Gerard Tetteroo

Prima geïnformeerd wanneer ik het kon ophalen,wel raar dat winkelverkoop veer duurder is

Goed en betaalbare onderdelen o.a. voor Tomos.

Als je iets vergeten bent te bestellen,moet het in de winkel voor dezelfde prijs verkocht worden.

Alex Kolen

alles erg overzichtelijk

Vandaag besteld morgen in huis :)

Arnold

Ik had een beenkleed voor mijn SIM Fiddle IV besteld, want dit bedrijf was vrijwel de enige die op dat moment een beenkleed speciaal voor de Fiddle IV had. Ik kreeg snel mijn bestelling geleverd,... Ik had een beenkleed voor mijn SIM Fiddle IV besteld, want dit bedrijf was vrijwel de enige die op dat moment een beenkleed speciaal voor de Fiddle IV had. Ik kreeg snel mijn bestelling geleverd, echter bleek dit een beenkleed voor de SIM Fiddle II te zijn. Ik nam meteen hierover contact op via hun Whatsapp kanaal en werd uiterst snel en goed te woord gestaan. Ze gaven toe een fout te hebben gemaakt en stuurde mij de volgende dag de juiste toe, met een retourbon om de verkeerde weer terug te sturen. Beenkleed is overigens van zeer goede kwaliteit en is zeker aan te bevelen!

Snelle reactie en dito service!

Misschien beter controleren bij verzending, maar een fout is menselijk :)

Peter van Vliet

Slechte aftersale. Telefoon wordt er gewoon opgegooid.

Geeft geen service op slechte onderdelen

De klant netjes behandelen en niet onbeschoft zoals mij overkwam.

Reactie Tomos Parts:

Beste Peter,
Opgegooid? Nadat je je zin niet kreeg en ons maar bleef chanteren, hebben we je vriendelijk verteld dat wij de verbinding gingen verbreken.

Boze koper

***

Goedkoop

Sneller leveren en gratis retour

Dirk Wurtz

Drie maal een een track en bevestiging maar nog steeds niets ontvangen en op mail wordt niet gereageerd in, vindt dit een slechte zaak dus vandaag en overmorgen in huis klopt niet er zijn meer... Drie maal een een track en bevestiging maar nog steeds niets ontvangen en op mail wordt niet gereageerd in, vindt dit een slechte zaak dus vandaag en overmorgen in huis klopt niet er zijn meer tomos onderdelen winkels dus daar maar eens proberen.

G3en

w tettero