Fijne overzichtelijke website onderdelen vaak prima kwaliteit. Bestellingen wel vaak niet correct en contact zoeken is dan lastig via mail en duurt lang voor een reactie.

Goede site goede producten

Betere Controle op orders. Vaak wel aangevinkt op de bon maar niet in het pakket. En telefonisch weer bereikbaar zijn. Hij kan roodgloeiend zijn maar dat is dan met een reden, een beller is sneller,... Betere Controle op orders. Vaak wel aangevinkt op de bon maar niet in het pakket. En telefonisch weer bereikbaar zijn. Hij kan roodgloeiend zijn maar dat is dan met een reden, een beller is sneller, directer en klantvriendelijker.

R. Broeders

2 weken geleden een koplamp besteld, nu nog steeds geen verzendbevestiging, ook krijg ik geen reactie op mijn mails. Eerder heb ik ook onderdelen besteld die uiteindelijk anders waren dan op de... 2 weken geleden een koplamp besteld, nu nog steeds geen verzendbevestiging, ook krijg ik geen reactie op mijn mails. Eerder heb ik ook onderdelen besteld die uiteindelijk anders waren dan op de foto; Een bandenmarker van motip besteld, kreeg ik uiteindelijk iets binnen van een compleet ander merk. Ook een keer een bougiedop met witte NGK letters besteld, kreeg ik een binnen die compleet zwart was. Kortom misleinde foto’s bij de onderdelen. Zeer ontevreden.

1, Klantenservice
2, Juiste foto’s bij het juiste onderdeel plaatsen.

Jari Van malsen

Goed bedrijf

Alles was goed verpakt

Niet veel verbeterpunten

Henk van den Bosch

Lekker snel en geleverd wat ik besteld had. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf.

Duidelijke omschrijving, goede foto,s van het product en de omschrijving van het product klopt helemaal

Brigitte Borman

Prima producten

Geenzins ze weten zelf wel wat het beste is

Heb 4 mailtjes gestuurd en uren in de wacht gestaan aan de telefoon. Nooit antwoord gekregen. Op de site staat dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Via de mail dus ook niet.

Tom Huijzer

Leesbaar

Zoek machine verbeteren

Giel Otten

Super

Tips bij het installeren van de onderdelen.

ronald verhoef

Top producten

alles makkelijk te vinden

korting als je vaak iets koopt of kortingspunten dat zou leuk zijn

Jurrian Van genesen

Super

Lage prijzen en groot assortiment

Levertijd van de 65cc cilinders