Hollander

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg slecht. Heb op 30 september besteld. Nu is het 1 december en nog niks binnen. Slechte zaak!!!!!

Hebben ze niet worden nergens van op de hoogte gehouden

Jullie klanten beter informeren. Wacht al veel te lang op de bestelling. Klanten beter op de hoogte houden

Reactie Tomos Parts:

Hoi Roy, We hebben je een dag na je order een mail gestuurd dat het onderdeel niet meer leverbaar was en dat we in afwachting zijn van een leverancier of ie ooit nog komt. Helaas kan het antwoord... Hoi Roy, We hebben je een dag na je order een mail gestuurd dat het onderdeel niet meer leverbaar was en dat we in afwachting zijn van een leverancier of ie ooit nog komt. Helaas kan het antwoord daarop soms lang duren. We zijn dagelijks bereikbaar als je vragen hebt over je bestelling. Sorry dat het onderdeel niet meer leverbaar bleek. Helaas is Tomos opgehouden met produceren en raken onderdelen op bij de leveranciers. Groetjes!

Robert Fleming

Prima website, duidelijke communicatie, conform berichtgeving geleverd en goed product.

Duidelijk en overzichtelijk

Andre De Vos

Sinds kort bestel ik hier en ben tot nu toe tevreden

Ik heb op dit moment geen info

Geen info

Patrick de Vries

Overzichtelijke site en snel geleverd

Gewoon goed

Zo doorgaan

Mike Slenders

Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Toen ik mijn bestelling binnen kreeg lekte een schokdemper al olie. Na 1 keer telefonisch contact, 2 keer het contactformulier en 2 keer gemaild te... Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Toen ik mijn bestelling binnen kreeg lekte een schokdemper al olie. Na 1 keer telefonisch contact, 2 keer het contactformulier en 2 keer gemaild te hebben met foto en uitleg nog steeds geen reactie. Ik ben inmiddels bijna 4 weken verder en nog steeds niet geholpen.

Telefonisch wordt je netjes te woord gestaan alleen is de belofte dat ik binnen een paar dagen geholpen zou worden is niet nagekomen.

Ik weet dat het bedrijf het druk heeft maar ik vind het jammer om na 4 weken nog niet geholpen te zijn. Dus de reactiesnelheid op e-mails mag beter.

Gijs Smit

goede communicatie

Duidelijke beschrijvinging bij producten en handig om mee te bestellen. Ik heb een remhendel met remkabel besteld. Er staat erg onduidelijk aangegeven welk soort nippel en extra producten ik moet... Duidelijke beschrijvinging bij producten en handig om mee te bestellen. Ik heb een remhendel met remkabel besteld. Er staat erg onduidelijk aangegeven welk soort nippel en extra producten ik moet mee bestellen.

Thijn Smit

Erg gebruiksvriendelijke site en de producten voldoen aan de verwachtingen.

Erg duidelijke website
Erg klantvriendelijk

Er wordt denk ik te weinig gedaan met vaste klanten kortingen. Ik denk dat het voordeel bied voor beide partijen om kortingscode's weg te geven aan mensen die vaak bestellen.
Er is ook op de...
Er is ook op de site een sectie video's bij de producten, erg zonde om hier geen gebruik van te maken dit kan voor veel meer duidelijkheid over de producten zorgen.

Frank Janssens

Middelmatig,geen comunicatie over niet te leveren artikelen, 2 weken wachten op bestelling

Goede website

Vermeld beter op de website als eeen artikel niet leverbaar is

Michel Proveniers

Helaas niet goed.

Wel snel geleverd

Betere communicatie als onderdeel niet werkt, vier weken na retour sturen van niet werkend onderdeel van €12,00 excl. Verzendkosten terug sturen a€ 5,00 totaal ruim €25,00 krijg ik €19,00 terug. Betere communicatie als onderdeel niet werkt, vier weken na retour sturen van niet werkend onderdeel van €12,00 excl. Verzendkosten terug sturen a€ 5,00 totaal ruim €25,00 krijg ik €19,00 terug.
Heel jammer ik bestel hier niet meer.

Anthon Robijn

Tot nu toe goed. :)