Bas

Matig

Terug reageren op mails als er verkeerd geleverd word.

Ferdi van Blerck

Matig

Aanbod

Levering moet sneller

Sem Schouten

Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf, alleen mijn laatste bestelling werd pas na 1week verstuurd en ik heb afgelopen zaterdag weer wat besteld en ik hoop dat het dan niet weer zooo lang... Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf, alleen mijn laatste bestelling werd pas na 1week verstuurd en ik heb afgelopen zaterdag weer wat besteld en ik hoop dat het dan niet weer zooo lang duurt.

goede producten en prijs kwalteit verhouding

snellere levering

D. Iro

Raar en slordig. De bestelling zat in een Marly spoon doos. Heel rommelig dichtgeplakt. De achterlamp was erg slordig als een frotje ingepakt met heeel veel plakband. Ondanks dat het al was... Raar en slordig. De bestelling zat in een Marly spoon doos. Heel rommelig dichtgeplakt. De achterlamp was erg slordig als een frotje ingepakt met heeel veel plakband. Ondanks dat het al was aangegeven dat het door de corona tijd wat langer duurde vond ik het erg lang duren. Ook geen fijne update waar mijn pakketje bleef.

Bestelling is compleet

Netter inpakken

Foeke Hulsbus

Niet al te duur

De merken erbij vermelden. Klanten willen weten of het origineel of een ander merk zoals dmp ofz is. Vooral ik vind dat heel fijn, want nu weet ik niet wat ik bestel en hoe dat merk is in kwaliteit.

vince lee

Pakket kwam 1 week later binnen dan dat er op de website was aangegeven, telefoon 1x opgenomen van de 3 x. Ook gemaild waar t bleef toen zijden ze 2 mail dat t de volgende dag verstuurd zou worden... Pakket kwam 1 week later binnen dan dat er op de website was aangegeven, telefoon 1x opgenomen van de 3 x. Ook gemaild waar t bleef toen zijden ze 2 mail dat t de volgende dag verstuurd zou worden terwel t dat niet werd

Niks

Alles

Boris Van iersel

Alles verliep goed

Tips die je bij je onderdelen kunt bestellen

Boutjes in een dossje

Berry Kippers

Prima ervaring

Duidelijke website en goede communicatie

Mam niks bedenken

Andrew Bos

Goed, sneller reactie goede service

Alles netjes per Tomos soort alles bij elkaar

Niks

P.j.e Stokman

Duidelijke site om wat te bestellen .
En gelijk ook mail dat het in behandeling is en waarneer het verstuurd word.

Binnen tweedagen in huis ( Nu even niet vanwege carona te begrijpen )

Meer tekeningen laten zien , zodat je kan zien welk onderdeel waar en hoe het zit. Een tip dan bestellen mensen meer