Klein

Niet alles geleverd!! Na mail contact de vraag of ik wel goed had gekeken.
Of ik zou liegen om 2 stickers van 1,50 per stuk!!

Dat de helft is geleverd

Vertrouwen

arie

Ik heb goede ervaring met de service van dit bedrijf. Na dat ik een bestelling had geplaatst werd ik gebeld of ik het juiste had besteld in de juiste maten. Daarbij werd gevraagd of ik foto's wou... Ik heb goede ervaring met de service van dit bedrijf. Na dat ik een bestelling had geplaatst werd ik gebeld of ik het juiste had besteld in de juiste maten. Daarbij werd gevraagd of ik foto's wou sturen van de onderdelen die ik al had, zodat hij mee kon kijken welke onderdelen ik miste. Na het sturen van deze foto's werd ik nogmaals gebeld en heeft hij geholpen een aantal problemen te verhelpen. Door deze uitstekende servers loopt mijn Tomos weer op rolletjes! De onderdelen die ik uiteindelijk niet heb gebruikt kon ik terug sturen en heeft hij verrekend. Kortom mijn ervaring met dit bedrijf is top!

Goede service

Frank Bergefurt

Zeer goed.

Snelheid

Nee.

Sjors Vos

Bestelling voor mijn Tomos gedaan. Alles super snel geleverd, nette prijs en goed verpakt. Helemaal top!

Goede voorraad

Brahim

Gewoon goed had een kleine smoke windscherm besteld voor m’ zip 2000.. kreeg het compleet met setje.. er was kleine mis verstandje maar de mensen aan de telefoon waren super vriendelijk en wouden... Gewoon goed had een kleine smoke windscherm besteld voor m’ zip 2000.. kreeg het compleet met setje.. er was kleine mis verstandje maar de mensen aan de telefoon waren super vriendelijk en wouden gelijk tot actie overgaan echt super.. jullie uitnodiging om een keer bakkie te komen doen.. hou ik jullie aan😉.. ik kom zeker een keer bakkie bij jullie doen als ik in de buurt ben👊🏼

Alles

ga zo door jongens maar laat de pakketten ook op zaterdag bezorgen😉

Rob

Tevreden.

Artikel manco.
Na overleg alsnog probleemloos geleverd.

Brahim

Gewoon goed had een kleine smoke windscherm besteld voor m’n zip 2000 er was een kleine misverstandje telefonisch werd ik netjes te woord gestaan ze luisterden echt naar het probleem en wilden... Gewoon goed had een kleine smoke windscherm besteld voor m’n zip 2000 er was een kleine misverstandje telefonisch werd ik netjes te woord gestaan ze luisterden echt naar het probleem en wilden gelijk tot actie overgaan echt top jongens.. jullie uitnodiging om een keer een bakkie te komen doen hou ik jullie aan😉. Ik kom zeker een keer een bakkie doen als ik een keer in de buurt ben.. de groeten uit utrecht😉

Alles

Laat je pakketjes ook op zaterdag bezorgen😉

Nicole

Ik heb een Buddyseat /lang model zadel besteld voor Tomos A35. In de specificaties staat dat deze ook voor de Tomos Standard kan worden gebruikt. Echter zit er geen instructie bij en is het schadel... Ik heb een Buddyseat /lang model zadel besteld voor Tomos A35. In de specificaties staat dat deze ook voor de Tomos Standard kan worden gebruikt. Echter zit er geen instructie bij en is het schadel alleen uit het midden te monteren, dus niet recht. Goede service dat ik na het mailen ervan vrij snel een reactie terug kreeg met als tip een stuk op Tomos Forum, maar die bleek niet bruikbaar.

Instructies bij het zadel.

W. Dijkstra

Snel gevonden wat ik zocht. Goede uitleg.

Helder en overzichtelijk.

Nee. Alles ok. Het ging natuurlijk om een simpele aankoop.

Vos