Hartstikke goed! Ik ben zeer tevreden en zelfs zo, dat ik allereerst bij jullie kijk of ik het kan vinden. Prijs / kwaliteit: DIK IN ORDE! Daarnaast snel en betrouwbaar. Ool geven jullie goede info!
Wat ik boven beschreef!
gewoon zo blijven doorgaan. Ik beveel jullie van harte bij anderen aan. Het enigste wat jullie nog moeten doen: het bedrijf verhuizen naar Winterswijk, want ik zou graag eens bij jullie komen kijken!
Ik ben super goed geholpen door de klantenservice. Heb gevraagd naar een aantal dingetjes en zelfs laat in de avond nog reactie gekregen! Zelfs gebeld wat er met mn bestelling aan de hand was. Het...
Goed geholpen door personeel, fijne en duidelijke beschrijving wat ik wel en niet zou moeten nemen
Optijd aangeven als er eventuele vertraging is bij het bezorgen
Een leuk bedrijf dat snel werkt om de bestelling te versturen.
nou ja ik had een verkeerde maat schokbrekers besteld, gelijk even contact gehad met het bedrijf en werd na volle tevredenheid geholpen.
De medewerker vertelde mij dat ik in de retour brief...
Redelijk goed
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering
Relatief veel geld betaald voor zogenaamde "extra stevige' slangklemmen. Het bleken echter tamelijk slappe klemmetjes te zijn. Die had ik zelf ook nog wel in huis gehad.
Snel binnen prima kwaliteit
Grote variaties aan aanbod
Vreselijk, mijn bestelling was niet compleet,
Een van de producten was bij aankomst kapot en 2,5 week nadat mij is beloofd nieuwe producten te sturen is er nog niks gebeurd of geinformeerd.
Bestellingen , klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid
Super! Snelle levering en goed spul voor een leuke prijs
Zeer snel en goed alleen het product was na 1 keer gebruiken kapot
Snel en netjes