Liesbeth Wauters

Het investeren in een hondenluik van Tomsgates is zeker de moeite waard! Geen gesukkel met die goedkope luikjes die na een half jaar kapot zijn en vervangen moeten worden. Deze kwaliteit gaat is... Het investeren in een hondenluik van Tomsgates is zeker de moeite waard! Geen gesukkel met die goedkope luikjes die na een half jaar kapot zijn en vervangen moeten worden. Deze kwaliteit gaat is uitstekend! Onze honden kunnen er gemakkelijk doorwandelen en is gemakkelijk om af te sluiten. Ook de service is pure luxe! De plaatsing gebeurde in een muur, waar heel wat breekwerk bij kwam kijken. De installateur heeft dit perfect gedaan! Mooi afgewerkt, geen vuilnis, stof of rommel achter gelaten en alles mooi opgekuist.
Wij zijn er zelfs zo tevreden over dat we een tweede luik bij hen besteld hebben om in de deur te plaatsen. Een echte aanrader!

Jolien Persyn

Zeer goeie firma. Levert uitstekend materiaal. Komen ter plekke om de mogelijkheden te bekijken. Na het plaatsen werd alles netjes achter gelaten. Achteraf nog een prima service! Nog steeds zeer... Zeer goeie firma. Levert uitstekend materiaal. Komen ter plekke om de mogelijkheden te bekijken. Na het plaatsen werd alles netjes achter gelaten. Achteraf nog een prima service! Nog steeds zeer tevreden over het kattenluik.

S. van den Haak

Ondanks dat, volledig buiten de schuld om van Tomsgates , onze kattenluiken 2x niet werden geleverd door Bpost/DHL (1x spoorloos, 1x belande het in Duitsland) zijn onze kattenluiken alsnog... Ondanks dat, volledig buiten de schuld om van Tomsgates , onze kattenluiken 2x niet werden geleverd door Bpost/DHL (1x spoorloos, 1x belande het in Duitsland) zijn onze kattenluiken alsnog gearriveerd en zijn bijzonder mooi!

Er werd altijd snel gereageerd en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de kattenluiken opnieuw werden verstuurd. B

Ilse Van Dun

Eindelijk geen “tochtgat” meer. Luik sluit mooi af en groot en klein kunnen makkelijk binnen en buiten. Dank is groot! Dit toppertje is een echte aanrader!

Dorinne Agemans

Topservice!
Eerst een luik meegekregen dan ik daarna heb mogen ruilen voor een andere versie die qua plaatsing beter uitkwam. Vriendelijke en behulpzame service.

Patricia

Geweldige hondenluiken, fantastische kwaliteit en vriendelijke service. Een echte aanrader.

Snelle levering, het inplannen voor de plaatsing is eerst wat misgelopen, maar toch in orde gekomen.
Het luik is zoals beloofd wordt op de website , heel praktisch en het ziet er nog mooi uit ook.

jimmy pauwaert

Mooi product, mooie afwerking, iets anders dan al die lelijke plastieken en metalen hondenluiken
goede informatie, snelle levering.

Het product was binnen een paar dagen geleverd. Het contact was prettig en persoonlijk

Heel service gericht.