Tonzon

8.2/10
7.8/10

VPM

Zeer tevreden.

Materiaal is toe te passen op moeilijke kruiprumten. Schoon en compact.

Geen verbeterpunten. Ideale materiaal.

Arnold Wubbels, Pro-Oiler

Goede producten, perfecte aflevering en klantenservice

Producten op maat met het juiste bevestigingsmateriaal

Ik heb de folie eerst bovengronds uitgevouwen, het midden gemarkeerd en zodanig opgevouwen dat ik het ondergronds meteen op de juiste plek kon leggen en uitrollen.

danny oostveen

Nee, ik ben niet echt tevreden. MaxIsolatie (de lokale TonZon installateur, dhr. Marc Bosman) communiceert soepel, maar doet weinig. Hij zat twee dagen in onze keuken een beetje op zijn telefoon en... Nee, ik ben niet echt tevreden. MaxIsolatie (de lokale TonZon installateur, dhr. Marc Bosman) communiceert soepel, maar doet weinig. Hij zat twee dagen in onze keuken een beetje op zijn telefoon en anderen van hun werk te houden. Onder de grond zat een Irakees die het echte werk deed. Hij stuurde mij voor de eindcontrole onder de grond (op mijn verzoek, ik wilde het ook zien) terwijl de man nog lang niet klaar was. Kon ik me er weer uit wurmen. Dat was zo ongeveer zijn enige actieve en dus foutieve bijdrage. Wat ik zag bij de eindcontrole een uur later vond ik ook matig. Er was geen strak weggewerkte plastic bodemlaag, meer een neer ge"kwakte" hoeveelheid plastic, vol met plooien en dubbele lagen, willekeurig aan de muur geschroefd, een puinhoop in mijn ogen, maar volgens Marc Bosman super goed gedaan en zou een hoog cijfer in de audit krijgen, want alles uit een stuk gelegd. Ik vond het erg rommelig,. De prijs was ook erg hoog, veel hoger dan op jullie website per vierkante meter, maar dat was omdat het bij ons erg moeilijk zou zijn vanwege leidingen en zo. Nou, het lijkt mij allemaal vrij standaard, maar de afwerking om die leidingen lijkt ook nergens op. Een beetje met tape vastgezet en zo. Ik moet nog zien of dit het beloofde effect ("u gaat het echt merken en zult veel minder last van vocht hebben") zal geven. Tot nu toe merken we niets.

hij is een goede verkoper. communiceren gaat makkelijk.

zie boven

S J

Onder onze betonnen broodjes aanbouw kon geen schuimbeton, dus kozen we voor tonzon zakken: vanwege de kleine hoeveelheid materiaal duurzamer dan alternatieven met soortgelijke isolatiewaarde

Goede info over isolatie, materiaal, subsidie. Uitvoering ging snel. Aannemer was vriendelijk.

Prijs op offerte verschilde erg van indicatie op website, terwijl onze situatie toch niet zo heel spannend was, dat was jammer

Caris

Zeer goed

Komen afspraak na.

Gelukkig geen

Gert van Eijk

Blijven maar mails sturen ondanks afmelden

Reageren op afmelden mails

Harald Petry

De installateur die door TonZon werd aanbevolen heeft fantastisch werk gedaan. Alles werd snel en erg netjes geregeld. Afspraken werden netjes nagekomen en de communicatie was van start tot finish... De installateur die door TonZon werd aanbevolen heeft fantastisch werk gedaan. Alles werd snel en erg netjes geregeld. Afspraken werden netjes nagekomen en de communicatie was van start tot finish erg plezierig. Erg blij met de vloerinsolatie. Nu wachten op de winter om het verschil te voelen.

Kutbedrijf: wil me niet uitschrijven na afmelden.

Niks

Jullie software aanpassen

Ellen nijtmans

Perfecte ervaring met tonzon

Meedenken, goede materialen en informatie. Snel en goed installeren

Het ging zo soepel. Eigenlijk geen tips. Zeker geen verbeterpunten

Peter

Vooraf duidelijke afspraken die ook werden nagekomen!

Heldere informatie vooraf en prettige communicatie!