Tonzon

7.8/10

Rick

Tonzon

Fijne communicatie vooraf. Goed geïnformeerd over de werking van het materiaal en zeer kundig en klantvriendelijk geholpen.

Robert

Vloerisolatie aangebracht onder onze houten vloer. Afspraken maken ging goed en alle afspraken netjes nagekomen.

Communicatie.

HJ Zomer

Goed en professioneel

Werkt snel en efficiënt

L. de Bruijn

Fantastische ervaring met bedrijf HMK isolatie uit Hilversum met eigenaar Maikel en medewerker Wouter

Prettige en snelle communicatie. Altijd goed bereikbaar. Goed humeur. Heel erg meedenken. Doordat de kruipruimte eerst te nat was en daarna vol met mieren bleven ze komen voor nieuwe pogingen. Ze... Prettige en snelle communicatie. Altijd goed bereikbaar. Goed humeur. Heel erg meedenken. Doordat de kruipruimte eerst te nat was en daarna vol met mieren bleven ze komen voor nieuwe pogingen. Ze dachten en hielpen mee om de kruipruimte droog en mierenvrij te krijgen. Ze zijn in totaal 6x geweest zonder klagen en extra kosten. De volhouder wint, de isolatie is helemaal gelukt. Zo fijn dat ze niet opgaven en ons niet het gevoel gaven dat is u probleem maar juist ook het gevoel gaven we gaan net zolang door tot het is opgelost. Super fijne ervaring. Of de Isolatie gaat werken dat moeten we nog ervaren.

Ooijen

Opstart naar offerte duurde lang maar uiteindelijk alles goed gekomen. Daarna is alles goed gekomen. Of het werkt daar kan ik nog niet over oordelen dat gaan we komende winter merken. De 2 jongens... Opstart naar offerte duurde lang maar uiteindelijk alles goed gekomen. Daarna is alles goed gekomen. Of het werkt daar kan ik nog niet over oordelen dat gaan we komende winter merken. De 2 jongens die kwamen installeren waren niet Nederlands van Bartman iso maar spraken keurig Engels. Voor ons verder geen probleem.
Ze hebben alles netjes opgeruimd. Voor zover kruipruimte lijkt het er keurig uit te zien.

Gewoon goed

Meld evt bij klanten dat de jongens van installatie niet Nederlands zijn.

Rademaker

Prima bedrijf, geen aanmerkingen

???

Nvt

JBHome Groningen

Vakkundig en vriendelijk bedrij

Deskundig en vakkundig

Jetten

Uitvoering door JBHome te Groningen, prima bedrijf, snel en vakkundig.

Expertise, snelheid, sympathieke vakmensen.