Tonzon

7.8/10

Timmer

Vanaf het eerste contact werd helder uitgelegd wat er mogelijk was, hoe het in zijn werk zou gaan en werden afspraken nagekomen

Volgens afspraak en zelfs nog iets meer (leiding als extra geisoleerd, netjes, communicatief sterk en hetoog aleemal strak en professioneel

Niet

Reactie Tonzon:

Dankjewel voor deze positieve review! Heel fijn!

Robert

Vanaf het eerste contact t/m oplevering professioneel en goed benaderd. Ze kwamen afspraken na en de offerteopbouw was helder.

Het comfort en energiebesparing is groter dan verwacht.

Reactie Tonzon:

Hartelijk bedankt voor deze mooie en positieve reactie! Heel erg fijn om te horen.

J.Verhaagen

We hebben nu ruim een half jaar geleden de vloerisolatie (70 m2) laten aanbrengen. Het verschil dat wij ervaren in comfort en daadwerkelijke isolatie-effect is groter dan verwacht. Zo daalde in de... We hebben nu ruim een half jaar geleden de vloerisolatie (70 m2) laten aanbrengen. Het verschil dat wij ervaren in comfort en daadwerkelijke isolatie-effect is groter dan verwacht. Zo daalde in de winter, bij matige vorst, de temperatuur in de woonkamer altijd tot ca 15 graden (of lager maar dan slaat de CV aan). Nu nooit meer lager geweest dan 17,5 graad.

Doet wat het belooft.

Niet

Reactie Tonzon:

Hallo, hartelijk bedankt voor deze mooie en positieve reactie! Heel fijn om te lezen.

Ton Hofland

Goedemiddag

Vanmorgen uw dealer (Jopie's Heemskerk) op bezoek gehad om de situatie en de mogelijkheden ter plaatse te bekijken.

Mijn complimenten voor de behandeling en de...
Goedemiddag

Mijn complimenten voor de behandeling en de afhandeling en het eerlijke advies over de onmogelijkheid om de kruipruimte te isoleren. Helemaal top. Dit kom je niet vaak tegen. Ik zal zeker Tonzon en dit bedrijf aanraden.

Met vriendelijke groet

Ton Hofland

Helemaal top

Een eerlijk advies

Reactie Tonzon:

Hartelijk bedankt voor deze positieve en mooie review. Wij zijn blij dat je helemaal tevreden bent!

Peter van de Ven

Plusklus 23

Zeer deskundig, weet waar ' ie het over heeft.

Reactie Tonzon:

Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Heel fijn om te lezen.

Hofman

Goede bereikbaarheid, werkzaamheden op de afgesproken dag snel en netjes uitgevoerd.

Duidelijke offerte uitgebracht binnen een korte termijn.

Na het afspreken van de installatiedatum per telefoon, een bevestigingsmail sturen.

Reactie Tonzon:

Hartelijk bedankt voor deze positieve feedback. Daar zijn wij erg blij mee!

Lust

We zijn heel tevreden met het aanleggen van de vloer islotatie door Jopie's. Een calamiteit met een doorgeroeste leiding aan het begin van het werk werd zorgvuldig opgelost. Het contact was heel... We zijn heel tevreden met het aanleggen van de vloer islotatie door Jopie's. Een calamiteit met een doorgeroeste leiding aan het begin van het werk werd zorgvuldig opgelost. Het contact was heel prettig.

Oplossing gericht en vriendelijk.

Die zijn er niet.

Reactie Tonzon:

Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen. Een fijne dag verder toegewenst.

Floors

November 2021 aangelegd. Goed en efficiënt. Er werd een lek in een afvoerpijp geconstateerd. Is direct gemeld en OPJOBZON A’doorn is daarna terug geweest om de isolatie, na reparatie van t lek, af... November 2021 aangelegd. Goed en efficiënt. Er werd een lek in een afvoerpijp geconstateerd. Is direct gemeld en OPJOBZON A’doorn is daarna terug geweest om de isolatie, na reparatie van t lek, af te maken. Goede service. Certificaat van Echtheid vermeldde geen isolatie oppervlak! Gereclameerd.
Vwb de isolatie zelf is niet of nauwelijks te merken dat vloer warmer is.

Geen bijzondere zaken

Administratie

Reactie Tonzon:

Beste heer, bedankt voor de review. Er is contact met u opgenomen om u te voorzien van een certificaat waarop het geïsoleerde oppervlak wel staat weergegeven. Daarnaast wordt er ook contact met u... Beste heer, bedankt voor de review. Er is contact met u opgenomen om u te voorzien van een certificaat waarop het geïsoleerde oppervlak wel staat weergegeven. Daarnaast wordt er ook contact met u opgenomen met betrekking tot het resultaat van het vloerisolatiesysteem.

Patrick Nas

Tonzon via klusbedrijf Edgar Michiel. Nette mensen die in twee dagen onze vloer isoleerden. Helaas lijkt het nu of het kouder is dan voor de isolatie.

Netjes gewerkt en vriendelijk in de omgang

After sales werkt slecht. Na vraag of opgestuurd formulier is aangekomen is er na 1,5 maand nog niets vernomen.

Reactie Tonzon:

Goedemorgen, bedankt voor deze review. Er is door onze klantenservice contact met u opgenomen om het probleem op te lossen. Wij horen graag van u, hartelijk dank.

Seegers

Onlangs 34m2 Tonzon vloerisolatie laten aanbrengen. Helaas merk ik geen enkel verschil met of zonder isolatie. Ik heb nog steeds koude voeten

Nette brochure met voorbeeld van materiaal waarmee gewerkt wordt.

Informatie over het ingaan van de isolerende werking na plaatsen van het Tonzon materiaal. Heeft u verbeterpunten etc . Hoe dit in te vullen. Indien ik verbeterpunten heb moet ik dan wel of geen... Informatie over het ingaan van de isolerende werking na plaatsen van het Tonzon materiaal. Heeft u verbeterpunten etc . Hoe dit in te vullen. Indien ik verbeterpunten heb moet ik dan wel of geen sterren invullen. Zo ja, dan lijkt het net of ik aangeef hoe tevreden ik ben. Ik zie dit als een verbeterpunten.