Patrick

Goede service en scherpe prijzen

goede service

Iets meer op voorraad

Luc De Clercq (SB&S)

De eerste maar zeker niet de laatste bestelling! Fantastische webshop met duidelijke en volledige omschrijvingen, divers aanbod, zeer mooie prijzen, vlotte afhandeling en levering zoals beloofd.

Groot degelijk aanbod, prijzen, levervoorwaarden, levering, etc niets negatiefs te melden...

Geen!

Redgo

Prima ervaring, goed geleverd.

producten mooi op voorraad en prima levering

meer acties en scherpere prijzen dan alle concurrenten

Plan B Bouw

Ik moest erg lang wachten op mijn bestelling, maar toolmax is telefonisch goed bereikbaar en ik werd netjes te woord gestaan. Bij het tweede gesprek heb ik voorgesteld een hoger model te willen en... Ik moest erg lang wachten op mijn bestelling, maar toolmax is telefonisch goed bereikbaar en ik werd netjes te woord gestaan. Bij het tweede gesprek heb ik voorgesteld een hoger model te willen en dit was snel en probleemloos geregeld.

Bereikbaarheid, service.

Bij langere levertijd tussendoor meer updates.

Michel Roes

- producten zoals beschreven en verzorgd verpakt

- snelle verzending
- snel beantwoorden van mails
- producten zoals beschreven en verzorgd verpakt

Zoekt functie op website biedt geen mogelijk om te "sorteren op"

Facilikoen Facility BV

Snelle levering en deellevering mogelijk

Goede prijs kwaliteit

beter kunnen vergelijken op de site

D Vreeswijk

Heldere site. Snelle oderbehandeling, vlotte levering tegen scherpe prijs. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Vlotte orderafhandeling, goede updates over status

Kadi soufiane

Service top top qualité ,je suis vraiment satisfait de mon achat livraison rapide 1 jour ouvrable, je hâte de commander de nouveau.

Bonnes machines

Paul Hendriks

Uiteindelijk geleverd, wel jammer dat de DeWalt actie fake is

De prijs

Acties van De Walt zijn fake, boven de 100 euro bij dit item een gratis accu. Als je dan alles opstuurt naar DeWalt dan krijg je gewoon terug: Uw aanvraag wordt niet gehonoreerd. Terwijl product is... Acties van De Walt zijn fake, boven de 100 euro bij dit item een gratis accu. Als je dan alles opstuurt naar DeWalt dan krijg je gewoon terug: Uw aanvraag wordt niet gehonoreerd. Terwijl product is gekoppeld aan de actie, de prijs boven de 100 euro is etc etc .. Dus een lekker makertje. Is dat Toolmax aan te rekenen nee. Wat ik hoop dat Toolmax dit wel gaat onderzoeken want zo ken ik Toolmax niet.