ESK Staf Karipidis

Zeer goede sevice. Elk probleem word opgelost.
Bedankt!

Het groot aanbod van materiaal en de verschillende merken.

kan er geen bedenken

Cedric vincke

Super vlot en een scherpe prijs.

Vlot en scherpe prijzen

Valentijn

Super snel en netjes geleverd

Niet

Thomas

Uitstekend

Snel geleverd ook voor niet op voorraad producten goede prijs

Rob Gram

Ik heb bij toolmax.nl al verschillende materialen besteld en heb alleen maar positieve ervaringen. Zowel wat betreft bestellingen als leveringen. Ik zal mijn eventuele aankopen zeker bij toolmax.nl... Ik heb bij toolmax.nl al verschillende materialen besteld en heb alleen maar positieve ervaringen. Zowel wat betreft bestellingen als leveringen. Ik zal mijn eventuele aankopen zeker bij toolmax.nl blijven doen. Een zeer tevreden klant.

Aankoopprijzen en correcte leveringen.

Voor mij persoonlijk geen.

Sefcon

Wederom prima volgens afspraak geleverd

Volgende dag in huis.

Geen verbeter punten

K. Mijinke

Wonderlijk dat ik er gek van op kijk, maar vanaf begin plaatsen orders heel accuraat en vooral snel contact over annuleren één van de bestellingen. Geen probleem, restitutie te veel betaalde binnen... Wonderlijk dat ik er gek van op kijk, maar vanaf begin plaatsen orders heel accuraat en vooral snel contact over annuleren één van de bestellingen. Geen probleem, restitutie te veel betaalde binnen een dag (!) geregeld. Andere artikel gewoon volgens afspraak geleverd. Top service wat mij betreft! Maak je niet vaak mee, gezien scherpe prijzen en bovenstaande service, gaat alles bij mij alleen nog via Toolmax.

Service, snel, accuraat, communicatie!

Geen, houden zo!

Prima bedrijf

Ji krijgt wat je besteld

Danny Blondia

Bijzonder slecht. Materiaal was op stock. Bij navraag naar een datum van levering geen duidelijk antwoord. Levering uiteindelijk ontvangen 11 dagen na bestelling. Echter zowel de verpakking als het... Bijzonder slecht. Materiaal was op stock. Bij navraag naar een datum van levering geen duidelijk antwoord. Levering uiteindelijk ontvangen 11 dagen na bestelling. Echter zowel de verpakking als het materiaal vertonen zware beschadigingen. Ophaling van materiaal loopt eveneens fout (niet komen ophalen op gesproken moment). Nu drie weken nadien nog steeds geen zicht op de terugbetaling. Dus ik raad iedereen aan zeer goed na te denken alvorens een bestelling te plaatsen bij Toolmax.

Alles loopt fout

Tom

Top geregeld. Alles op tijd geleverd volgens de info die op de site staat. Volgende keer bestellen we hier weer.

Volgens afspraak

Nee alles is top