Marc Loonen voor Forma

Supersnelle levering aan zeer competitieve prijs

gebruiksvriendelijke website - snelheid van levering

Trapbekisting van gossum

Bestelling geplaatst ,op website staat snelle levering binnen 4 werkdagen na bestelling en betaling krijg ik bevestiging van mijn order en is de levertijd 3 weken.na contact op te nemen en zij mij... Bestelling geplaatst ,op website staat snelle levering binnen 4 werkdagen na bestelling en betaling krijg ik bevestiging van mijn order en is de levertijd 3 weken.na contact op te nemen en zij mij bevestigd hebben van deze late levertijd kan ik nog steeds ditzelfde toestel op de site bestellen en nog steeds staat hier snelle levertijd 4 werkdagen .dit is de mensen voorliegen
Punt.
Nee ik ben hier niet blij mee zal men laatste bestelling hier zijn

Prijs

Levertijd!!!

Overzichtelijke website, goede afhandeling vd bestelling en de levering is echt zoooo snel. Voor een euro extra zelfs dezelfde dag. Lekker Gedaan ✅

Website maar vooral de snelle correcte levering

Maak de must haves voor het product duidelijker. Gereedschap zonder batterij kan automatisch de vraag genereren of je een batterij wilt

Hansell

Razendsnelle levering !

Duidelijke info

KPR van Beurden

Prima service, goede producten, ben er blij mee

Duidelijk, klantvriendelijk

De actie van Dewalt producten was wat onduidelijk, maar begreep dat dit van Dewalt zelf uitgaat

CorBeets

Een bedrijf die je een zaagmachine aanbied voor een leukeprijs omdat het een 2e kansje is maar die hebben ze niet in hun bezit ikhad aanbetaling gedaan met in3 dus geen zaagtafel toen kon ik een... Een bedrijf die je een zaagmachine aanbied voor een leukeprijs omdat het een 2e kansje is maar die hebben ze niet in hun bezit ikhad aanbetaling gedaan met in3 dus geen zaagtafel toen kon ik een nieuwe kopen voor een mooie prijs maar die kon in één keer niet met in3 betalen terwijl ik had aangegeven dat ik het met in3 wilde betalen.
DUS UITEINDELIJK GEEN ZAAGTAFEL.
DUS KLANTEN IK ZOU HIER NIET MEERKOPEN ALS JULLIE HET WEL DOEN LET HEEL GOED OP MET AANBIEDINGEN HET KAN WEL EENS EEN FLOP ZIJN SUCCES MET DIT BEDRIJF

Niks

Iets tekoop aanbieden wat wel bezit en geen lokkertjes plaatsen

Danny Caelen Holding bv

Snelle en correcte levering

Afspraak is afspraak

Veenbrink

Super snel geregeld en bezorgd

Prijs

Betere zoekfunctie

Frans

Zoals de vorige keer perfect. Kan niet verbeterd worden. Duidelijke site, goede prijs, snelle levering. EEN VOORBEELD VOOR DE BRANCHE.!

Perfecte afhandeling order

Geen. Kan niet beter

B.R. van der Leij

Goede snelle reactie en levering

Mooie website

Geen idee