G.Veijer

Het bestellen ging makkelijk, maar ik heb nog niets ontvangen.

Geld innen

Leveren van een bestelling

Dick

Hele snelle levering

Goed gereedschap

van tiggelt

Ze stelde mij teleur

als er iets niet meer te krijgen is meld dit dan bij het product dat de mensen geen dagen moeten wachten om dan te horen dat het er niet meer is

Reactie ToolMax.nl:

Beste,
Beste,
Vervelend dat het door uw bestelde product niet meer leverbaar is en hiervoor onze excuses. Helaas kwamen we er pas achter dat de lijmtangen niet meer leverbaar waren toen we ze hebben ingekocht bij Bessey. Ik zie dat mijn collega andere lijmtangen voor u in bestelling heeft gezet deze heeft u afgelopen zaterdag mogen ontvangen vanuit ons. Nogmaals onze excuses!

Rientjes

Ok

Binnen een dag in huis

albert

TOP ,snel en degelijk verpaktprofs

leveringstermijn respecteren

moet nog blijken

Adriaans groep

Beloven vandaag verstuurd , na 2 dgn melding dat het 8 dagen gaat duren !

helaas nog niet

niet beloven als je het niet op voorraad hebt

Francis Van den Bulck

Correct

correcte informatie

Jonas

Top

Goede producten, vlotte levering

Henk

Lijkt me een leuk bedrijf, want men is er al benieuwd wat je ervan vindt nog vóórdat de bestelling is geleverd 🙃

Communicatie over afwijkende leveringstijd van wat er op de website wordt vermeld.

Op woensdag iets bestellen met een levertijd van twee werkdagen en verwachten dat het op vrijdag zal komen, maar een bericht krijgen het niet eerder dan maandag of dinsdag bezorgd te zullen gaan... Op woensdag iets bestellen met een levertijd van twee werkdagen en verwachten dat het op vrijdag zal komen, maar een bericht krijgen het niet eerder dan maandag of dinsdag bezorgd te zullen gaan krijgen is teleurstellend. Op de website accuraat vermelde levertijden zouden dit kunnen voorkomen.

Siem Bolle

Prima vlotte levering