Kwaliteit aangekochte product

Heel goed

Goede communicatie, netjes verpakt

Via Google

Esther Ligthart

Heel klantvriendelijk en persoonlijk. Zowel zichtbaar in de reply na de bestelling als op t kaartje bij 't pakket.

Persoonlijk!

Levertijd 3-5 dagen is wat aan de lange kant

Keurig! Geen verbeterpunten

Gevonden via Google.

Reactie Top Leisure Products:

3-5 dagen is inderdaad wat lang. Echter hadden wij duidelijk aangegeven dat tijdens onze vakantie ( wij zijn een 2 mans bedrijf - Jannie en Eddie ) er niet 5 dagen per week verstuurd zou worden... 3-5 dagen is inderdaad wat lang. Echter hadden wij duidelijk aangegeven dat tijdens onze vakantie ( wij zijn een 2 mans bedrijf - Jannie en Eddie ) er niet 5 dagen per week verstuurd zou worden maar 2 x per week door een vriend van ons.

Harma lubberts

Netjes en snelle levering

Goed verpakt

Perfect

Online

M Gezina

Top Leisure Products leverde niet op tijd maar ik kreeg keurig een persoonlijk telefoontje met uitleg waarom. Het product dat ik had besteld kwam netjes verpakt binnen en voldeed aan de eisen.

Persoonlijke communicatie

Het is fijn als tijdens het bestelproces bij alle te doorlopen stappen (invullen naam + aflevergegevens, betaling etc.) het bestelde product altijd in scherm te zien blijft. Verder vind ik de... Het is fijn als tijdens het bestelproces bij alle te doorlopen stappen (invullen naam + aflevergegevens, betaling etc.) het bestelde product altijd in scherm te zien blijft. Verder vind ik de productfoto's op de site niet altijd even goed. Die zouden groter en met betere resolutie mogen!

Prima verpakt.

Hoe ons bedrijf gevonden

Via internet door te zoeken op een product dat nergens meer verkrijgbaar was, maar gelukkig nog wel bij TLP!

Reactie Top Leisure Products:

Supersnelle verzending!

supersnelle verzending

het onderscheid tussen de oude en nieuwe kleuren van dopper nog wat duidelijker aangeven. Het is even puzzelen en op het scherm komen de kleuren net niet heel goed door.

top!

internet

Leonie Boerland

Postitief, meedenkend

Direct contact, korte lijnen

Hoe de verzorging van de order ervaren

Netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling

Hoe ons bedrijf gevonden

Op zoek naar fotohoezen, via google

Malou

Duidelijke site en leuke prijzen/acties.

Handgeschreven briefje erbij, erg leuk.

Snellere levertijd.

Goed ingepakt.

Google

Elly

Top, de levering was snel, alles goed verpakt

gevonden via Google

Harjan

Snelle levering en geen enkel probleem om in te gaan op mijn verzoek m.b.t. de bezorging.

Persoonlijk contact, snelle levering.

Positief.

Google.

Klein

Weinig contact, ze doen gewoon wat ze schrijven

Goede prijs, snelle service, lage verzendkosten

Ga zo door

Via Google