Top!
Goed op de hoogte gehouden over de order
Hoe de verzorging van de order ervaren
Mooi verpakt
Hoe ons bedrijf gevonden
Goed op de hoogte gehouden over de order
Mooi verpakt
Via Google
prijs was lager dan bij andere aanbieders
Zeer goede klantenservice
nee
Prima, zeker de communicatie bij vertraging in de levering en de bereidheid tot zoeken naar een oplossing
Via Google
ik vond het heel fijn dat juist de fotohoezen die ik wilde hebben in de aanbieding waren
heel prettig, goed op de hoogte gehouden van het verzenden en de bezorging en het pakket was netjes en stevig ingepakt zodat de producten mooi en netjes zijn gebleven
de eerste keer via een facebook winactie, waar ik helaas niet bij gewonnen had maar ik heb de site meteen in mijn favorieten gezet, voor toen had ik even het geld niet om ze zelf te kopen maar nu...
Duidelijke site
Erg goed
Online
goed
Wat jullie beloven wordt uitgevoerd.
Neen
Geweldig, zat in een mooi envelopje met bubbeltjes en de dopperdop kwam er heelhuids uit.
ik heb gegoogeld op de goedkoopste leveraar.
Daarna heb ik gegoogeld op betrouwbaarheid van de leveraar.
Dat zat wel snor.
Contact komt heel persoonlijk over. Bij het product zat tevens een 'persoonlijk bedankje'.
Er was wel ergens een open 'naadje' maar er kon wel een foto in, dus niet zo erg.
Goede en snelle communicatie, waarbij we goed werden geïnformeerd over de status vd bestelling. Dat geeft vertrouwen. Vooral als wordt nagekomen wat wordt afgesproken. Heel belangrijk bij webshops...
Nee. Ga zo door, kan ik alleen maar zeggen!
Goed. Zag er keurig verpakt uit en producten volledig naar wens.
Niet
het was keurig verpakt en op een kaartje nog een persoonlijk geschreven berichtje.