Tijdige levering en vooraf contact met chaffeur

Goed hout, goed geprijsd. Top communicatie, werken ook goede transporteur. Mijn volgende pallet bestel ik 100% zeker weer bij Openhaardhoutweb.

Snel en eenvoudig mijn product gevonden. Verzending was ook snel geregeld.

De bestelling is keurig afgehandeld. Konden zelf een dag kiezen voor levering. Op de ochtend van levering kregen we een tijdvak van 2 uur waarin de bestelling bezorgd zou worden. Daar heeft men zich... De bestelling is keurig afgehandeld. Konden zelf een dag kiezen voor levering. Op de ochtend van levering kregen we een tijdvak van 2 uur waarin de bestelling bezorgd zou worden. Daar heeft men zich ook aan gehouden. De chauffeur was heel behulpzaam en nam alle tijd om het hout op de gewenste plek te krijgen. Het hout is van goede kwaliteit en droog. Ga volgende winter zeker opnieuw bestellen!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering op afspraak. Indien nodig, communicatie via telefoon of mail. Dus goed bereikbaar.

Na na bestelling & betaling ben ik de volgende dag direct gebeld voor een afspraak. De koerier kwam op tijd en was uiterst behulpzaam en heeft met enige te nemen hindernissen (twee opstaande randen)... Na na bestelling & betaling ben ik de volgende dag direct gebeld voor een afspraak. De koerier kwam op tijd en was uiterst behulpzaam en heeft met enige te nemen hindernissen (twee opstaande randen) de pallet met de briketten (+1000 kg) op de inrit en daarna in de garage weten te krijgen. Snelle en fantastische service. Zeer gewaardeerd!

Vriendelijk, snel en goed droog hout. volgend jaar weer!!!

Wederom keurig volgens afspraak pellets geleverd. Ook prima transporteur

2 m3 oven gedroogd eikenhout. Uitstekende kwaliteit, vlot geleverd en lange blokken, goed verpakt en het volumen is zoals beloofd 2 m3. Het was alleen jammer dat het pak net iets te hoog was voor... 2 m3 oven gedroogd eikenhout. Uitstekende kwaliteit, vlot geleverd en lange blokken, goed verpakt en het volumen is zoals beloofd 2 m3. Het was alleen jammer dat het pak net iets te hoog was voor onze roldeur van 1,9 mtr. hoog. We hebben er een paar lagen afgehaald en de bovenst planken er afgezaagd. Niet erg, het was mooi weer. Tot de volgende bestelling ***