Top service, zoals altijd!! Snelle levering, een van de goedkoopste leveranciers van pellets van Nederland. Ook is de chauffeur altijd zeer behulpzaam om de pellets naar binnen te brengen met de...Top service, zoals altijd!! Snelle levering, een van de goedkoopste leveranciers van pellets van Nederland. Ook is de chauffeur altijd zeer behulpzaam om de pellets naar binnen te brengen met de pompwagen.
Bestellen verliep snel, net als de levering. Die was helaas niet helemaal compleet, maar dit werd zeer snel en correct afgehandeld door Openhaardhoutweb. Prima winkel, ik zou er zo weer bestellen...Bestellen verliep snel, net als de levering. Die was helaas niet helemaal compleet, maar dit werd zeer snel en correct afgehandeld door Openhaardhoutweb. Prima winkel, ik zou er zo weer bestellen (al kan ik voorlopig even vooruit met m'n voorraadje hout).
De bezorging was correct en op tijd. Haardhout is van goede kwaliteit. Mooi droog ook (ovengedroogd beukenhout).
Goede en snelle service
Snelle en correcte levering van beloofde product
Super berkenhout en super service bij aflevering
Wat misging was dat de bezorger al om 8.25 uur voor de deur stond. Ik was niet thuis. Om 8.35 ontving ik sms dat bezorger er tussen 9 en 10.30 zou zijn.......gelukkig belde de bezorger even en...Wat misging was dat de bezorger al om 8.25 uur voor de deur stond. Ik was niet thuis. Om 8.35 ontving ik sms dat bezorger er tussen 9 en 10.30 zou zijn.......gelukkig belde de bezorger even en konden we het afstemmen.
Nu voor derde keer besteld en uiteraard weer snel en goed geleverd.
Bestelling en bezorging waren prima. Maar: verschillende briketten zakken waren uit elkaar getrokken. Briketten lagen los bovenop de pellet. Als vergoeding had men wat andere zaken gratis toegevoegd...Bestelling en bezorging waren prima. Maar: verschillende briketten zakken waren uit elkaar getrokken. Briketten lagen los bovenop de pellet. Als vergoeding had men wat andere zaken gratis toegevoegd (andere briketten). Door de schade lag na afloop mijn hele oprit onder de zaagsel (had ruff briketten besteld). Handig ook dat de pallet om zijn eigen houtje spontaan uit elkaar viel, scheeld me weer er brandhoutjes van te maken. Maar wel vervelend dat daardoor alles van de pallet viel. Maar het ergste is nog dat ik zwaar twijfel of het wel echte ruf briketten zijn. Terwijl ik die wel had besteld. Vorm is anders, geen stempel, branden korter, en vallen spontaan uit elkaar. Weet niet zeker, misschien zijn er wel vierkante rug briketten zonder stempel. Maar voortaan koop ik toch maar weer bij mijn oude leverancier