Prima bedrijf, makkelijk bestellen en snelle levering. Chauffeur zette bestelling ook netjes op plek naar onze wens.
Vlotte en volgens afspraak geleverde vracht
Prettig zaken doen met ***, alles naar wens zoals afgesproken. Zeer goede levering van het bestelde product. Een compliment voor de chauffeur. Korting voor vaste klanten zou welkom zijn. Groet ***.
Goede communicatie. Via track&trace weet je precies hoe laat de levering komt. 's ochtends nog een sms ontvangen met de verwachte levertijd. Super. Kwaliteit van de briketten is redelijk tot goed
Goede kwaliteit PiniKay hout briketten tegen marktconforme prijs. Prima logistieke partner die de pallet keurig op zijn plek zet in de garage.
Prima verloop van bestelling tot aflevering, keurig op de afgesproken tijd! een maar, het is geheel duidelijk hoeveel kubieke meter de 72 zakken zijn bij aankoop! Ik heb 2 jaar geleden 2 kuub...Prima verloop van bestelling tot aflevering, keurig op de afgesproken tijd! een maar, het is geheel duidelijk hoeveel kubieke meter de 72 zakken zijn bij aankoop! Ik heb 2 jaar geleden 2 kuub gestapeld besteld, de 72 zakken is duidelijk minder dan de 2 kuub. mvg ***
Snelle levering ., goed product
Goede service was de volgende dag in huis.
Prima webshop
De bestelling en de afhandeling was prima. Er werd meegedacht ivm mogelijke problemen. De pallets zouden beter kunnen. Deze leveren problemen op wanneer deze via de oprit op het trottoir worden...De bestelling en de afhandeling was prima. Er werd meegedacht ivm mogelijke problemen. De pallets zouden beter kunnen. Deze leveren problemen op wanneer deze via de oprit op het trottoir worden geplaatst. Een mogelijke tip eventueel statiegeld vragen.