Van te voren mail, met check, Prima verzorgd !

Wij bestellen al sinds 2015 bij openhaardhoutweb en dachten dit jaar eens wat anders te proberen want een andere aanbieder beweerde briketten te hebben die warmer en langer zouden branden. Wij... Wij bestellen al sinds 2015 bij openhaardhoutweb en dachten dit jaar eens wat anders te proberen want een andere aanbieder beweerde briketten te hebben die warmer en langer zouden branden. Wij hebben een cv kachel en kunnen de temperatuur digitaal aflezen, met deze nieuwe briketten werd met veel moeite (kachel veel lucht) 69 graden (watertemperatuur) gehaald, met de briketten van openhaardhoutweb moet ik de kachel knijpen (weinig/geen lucht) om niet over de 80 graden heen te gaan. Wij proberen nu nooit meer wat anders en blijven nu trouw bij openhaardhoutweb.

1 hele Pallet ruf met stempel besteld. Levering is keurig op afgesproken datum gedaan. De ruf briketten branden iets minder lang dan de pini kay die ik hiervoor had, maar leveren voldoende warmte... 1 hele Pallet ruf met stempel besteld. Levering is keurig op afgesproken datum gedaan. De ruf briketten branden iets minder lang dan de pini kay die ik hiervoor had, maar leveren voldoende warmte en gaan gemakkelijker aan. Al met al een tevreden klant.

Het lijkt mij dat ik de rest van mijn leven nu voldoende vooruit kan.Zelf ben ik ook niet meer de jongste.

ZEEr goede service Goede communicatie overde levering Hout eb briketten prima

Goede, vlotte en transparante communicatie. Snelle levering en vriendelijk personeel!

Snel geleverd ook toen de wegens glad waren door de sneeuw Super tevreden gr vd Wal