Super snelle levering en heel fijn dat je zelf een dag aan kunt geven voor levering.Zwanie Kok

Zeer tevreden over afhandeling, binnen een half uur na bestelling werd ik al gebeld of het bestelde de volgende dag al geleverd mocht worden.

Pallet met mix haardhout gekocht. Pallet werd netjes op tijd bezorgd en het hout ziet er prima uit. Erg tevreden.

Wederom foutloos uitgeleverde bestelling. Kwaliteit hout is prima. Professionele transporteur. Ik blijf klant.

Communicatie is zeer goed! Van tevoren aangegeven waar er gelost moest worden, daarnaast een sms'je hoe laat ze leveren en daarna bij aflevering, meters verderop, een telefoontje van de bezorger.... Communicatie is zeer goed! Van tevoren aangegeven waar er gelost moest worden, daarnaast een sms'je hoe laat ze leveren en daarna bij aflevering, meters verderop, een telefoontje van de bezorger. Bezorger wilde zelfs meer voor mij doen, dan nodig was. Wat kan ik nog meer zeggen? Prachtig goed gegaan, toch?

Ben zeer tevreden over de service zoals ook de vervoerder alles wordt keurig netjes verzorgd. Jammer dat er extra bijbetaald moet worden voor 25/27 blokkencm dat was eerst niet. Bij mijn vorige... Ben zeer tevreden over de service zoals ook de vervoerder alles wordt keurig netjes verzorgd. Jammer dat er extra bijbetaald moet worden voor 25/27 blokkencm dat was eerst niet. Bij mijn vorige levering zat er een gedeelte bij dat natter was ,dat merkte je pas met het stoken.Ga er vanuit dat dit nu wel goed is. De verpakking is fragiel ik ben soms bang dat hij om kantelt bij het afleveren.