Zeer goede service. Als er iets is wordt je persoonlijk benaderd. Keurig en netjes.
Beetje jammer dat jullie schrijven "RUF" briketten maar het geen echte RUF briketten zijn. Denk niet dat het de bedoeling is dat jullie deze merknaam gebruiken voor imitatieblokken. Deze imitatie...Beetje jammer dat jullie schrijven "RUF" briketten maar het geen echte RUF briketten zijn. Denk niet dat het de bedoeling is dat jullie deze merknaam gebruiken voor imitatieblokken. Deze imitatie blokken laten bij het verplaatsen enorm veel poeder achter, wat bij de echte RUF veel minder is.
Bestelling is netjes verzonden en op tijd alleen de Engelse handleiding van het product is niet handig
Goed hout, snelle levering op het aangekondigde tijdstip. Tweede keer dat ik bij dit bedrijf haardhout heb besteld. Goede ervaringen, goede service.
Snelle service
Zonder problemen de volgende dag bezorgd! En het haagbeukhout is goed droog en brand geweldig..mooie vlammen en langzaam! Volgend jaar zeker weer!
Alles perfect behandeld en geleverd. Pluim.
Prima, netjes bezorgd
Ik ben erg tevreden met de afhandeling van de geplaatste bestelling. Ook hetgeen ik besteld heb is naar volle tevredenheid.
Perfecte snelle afwerking Maar het heeft k Lang geduurd voor ik de site geen pisching vond!