Overzichtelijke website, maatvoering van de blokken komen overeen met wat geleverd wordt, snelle reactie na de bestelling en flexibel in de leveringen, ook levering op gewenste plaats anders dan het... Overzichtelijke website, maatvoering van de blokken komen overeen met wat geleverd wordt, snelle reactie na de bestelling en flexibel in de leveringen, ook levering op gewenste plaats anders dan het huis-adres is erg prettig.

Snelle correcte levering van het haardhout tot aan de deur, net als voorgaande jaren.

De reden waarom ik vijf sterren geef is omdat er met mij werd meegedacht in het zoeken naar de juiste briketten. Op de dag dat de briketten zouden komen ontstonden er problemen ivm onverwachte... De reden waarom ik vijf sterren geef is omdat er met mij werd meegedacht in het zoeken naar de juiste briketten. Op de dag dat de briketten zouden komen ontstonden er problemen ivm onverwachte gebeurtenissen. Ook hierin werd met mij meegedacht en gezocht naar mogelijkheden om de briketten toch te kunnen leveren. Ook werd contact opgenomen met de transporteur. Allemaal super verlopen. De vijf sterren zijn dik verdiend

Goede service en goede kwaliteit niks op aan te merken