Bestelling is goed afgehandeld. Wil wel even melden dat de beide door mij bestelde pallets met briketten à 1125 kg waren deels afgebrokkeld/niet gaaf en beschadigd.
Drie jaar op rij TOP service! Fijn om te zien dat een bedrijf de kans ziet zijn service te personaliseren, telefonisch contact, mail service en super snelle levering! Niets dan lof! Keep up the good...Drie jaar op rij TOP service! Fijn om te zien dat een bedrijf de kans ziet zijn service te personaliseren, telefonisch contact, mail service en super snelle levering! Niets dan lof! Keep up the good work, ***
Snelle levering, goede prijs en telefonisch goed bereikbaar.
Komt afspraken correct na.! Ik kies voor een korte bloklengte af en toe zitten er toch wel erg dikke stukken die je zelf niet kleiner kunt maken verder erg tevreden
We zijn zeer correct geholpen en het haard hout is van prima kwaliteit, en mooi op tijd bezorgd
Perfect, Goed Product,Goede Prijs, Precies op afgesproken datum geleverd en in de morgen een sms met indicatie hoe laat de bestelling geleverd gaat worden, kortom uitstekend, tot de volgende keer...Perfect, Goed Product,Goede Prijs, Precies op afgesproken datum geleverd en in de morgen een sms met indicatie hoe laat de bestelling geleverd gaat worden, kortom uitstekend, tot de volgende keer maar weer !
Prima hout, service en snel geleverd
We hebben pas kort een houtkachel, en nu twee keer hout besteld, bij dit bedrijf, en nog nooit bij een ander bedrijf. We hebben dus weinig ervaring, maar zijn wel heel tevreden! Zou fijn zijn indien...We hebben pas kort een houtkachel, en nu twee keer hout besteld, bij dit bedrijf, en nog nooit bij een ander bedrijf. We hebben dus weinig ervaring, maar zijn wel heel tevreden! Zou fijn zijn indien ook op zaterdag of savomds kan worden geleverd. De website vinden we duidelijk, en de service is ook prettig, zoals de sms met indicatie van tijd van aflevering. Voorts vragen we ons af of ook hout afkomstig uit de regio geleverd kan worden. Immers, we proberen klimaatneutraal te worden, maar als hout uit bijvoorbeeld rusland wordt gebruikt, zijn er toch emissies tijdens het transport over deze afstand.....