In verband met gevelonderhoud van mijn woning is mijn opslag van haardhout dit stookseizoen beperkt. Ik ben dan ook genoodzaakt frequent kleinere hoeveelheden te bestellen die ik in mijn garage op...In verband met gevelonderhoud van mijn woning is mijn opslag van haardhout dit stookseizoen beperkt. Ik ben dan ook genoodzaakt frequent kleinere hoeveelheden te bestellen die ik in mijn garage op kan slaan. ELKE levering wordt stipt uitgevoerd, kwaliteit hout en briketten zijn zonder meer prima. Zeer tevreden! ***
Super
Levering perfekt, op afgesproken dag.Op de dag van levering netjes een sms met indicatie van de tijd dat het product wordt bezorgd. Ook zeer tevreden over de verpakking, zodat product droog blijft,...Levering perfekt, op afgesproken dag.Op de dag van levering netjes een sms met indicatie van de tijd dat het product wordt bezorgd. Ook zeer tevreden over de verpakking, zodat product droog blijft, Kortom Zeer Goed. mijn volgende pallet houtbriketten koop ik zeker weer bij openhaarthoutweb.
Prima hout. Zou met wat schimmel zijn. Ziet er evengoed prima uit.
Bestelling goed uitgevoerd
Een bestelling gedaan maar niet de gewenste aantal gekregen na telefonische contact snel en vakkundig opgelost. Dat vond ik netjes
Goede service
Het hout is prima en de bezorger was heel behulpzaam
Zeer goed verzorgt je krijgt een SMS hoe laat ze komen Mooi verzorgt hout geen rotzooi