Goede levering van een uitstekende partij beukenhout. 2 kuub is ook echt 2 kuub. Ga zo door
Vanaf bestellen tot bezorging geef ik u een 10. Ik kan geen verbeterpunten aandragen omdat alles perfect is.
Goede afhandeling en snelle levering. Top service.
Prima geregeld! Online besteld, hout op afgesproken datum netjes voor de deur gezet, stukken hout waren wat dikker dan verwacht, maar het brandt prima.
Ik werd goed geholpen bij mijn vraag voor natuurgedroogd hout en het werd meteen de volgende dag geleverd. Het is erg goede kwaliteit hout! Ik ben zeer tevreden.
Een heel snelle en correcte bezorging. Prima hout, brand goed het enige minpuntje is de prijs.
Prima telefonisch advies gekregen. Levering was ruim binnen de afgesproken tijd .Pallet is keurig op de aangewezen plaats gezet.
Prima; vlotte en vriendelijke communicatie en bezorging.
Fijn bedrijf vanwege heldere communicatie over proces van levering. Goede hulp van chauffeur bij aflevering pallet briketten, klantvriendelijke bejegening in alle opzichten ! Vr. Gr. ***