Goed en efficient bedrijf! Bestelling is netjes en snel geleverd. Houden zo!
Goed overleg! Snelle levering en ook nog gratis! Goed hout! Ondanks dat we gekozen hadden voor hout met een foutje! (schimmel) voor herhaling vatbaar!
Ovengedroogd hout besteld maar kreeg hout dat beschimmeld was. Dit is op een nette manier door de verkoper opgelost .👍🏻
Snel en goed afgeleverd
Geweldige zaak, vraag je specifiek om te leveren met een motor wagen ipv trekker oplegger combinatie in verband met de lokale situatie! En dan toch gewoon *** met een trekker op legger komen. Wat...Geweldige zaak, vraag je specifiek om te leveren met een motor wagen ipv trekker oplegger combinatie in verband met de lokale situatie! En dan toch gewoon *** met een trekker op legger komen. Wat een *** zeg. Kan ik als nog iemand gaan regelen die de bestelling bij huis brengt 150 meter verder dan de los plaats. Dit terwijl een 5 assige kieper met tuin grond wel tot voor de deur kan komen. Man man wat een communicatie. Heb gelijk een mail gestuurd en vriendelijke bedankt, met de mede deling dat het de eerste en laatste bestelling was. En dit is mijn ervaring. Met vriendelijke groet ***
Website werkt goed
Alles perfect. Alleen niet aan het juiste adres afgeleverd.
Duidelijke website aflevering prima voldoende keuze. Ik heb een hout vochtigheids- meter aangeschaft.