Heel persoonlijke en vriendelijke benadering, en een prima prijs kwaliteit verhouding.
Prima prijs, goede kwaliteit hout en snel geleverd.
Ben tevreden over alles. Graag meer van dit soort aanbiedingen
Bestelling perfect afgehandeld, alles zoals afgesproken nagekomen. Geleverd product zoals op site getoond.
Was naar tevredenheid !
Snelle en goede bestelling en aflevering
Goede service, snel geleverd de haard kan branden van de winter
Alles prima, het mee sturen van de batterijtjes ook, maar waarom de lege batterijtjes meesturen . Minder werk met het inpakken, maar een gerede kans dat het bij de klant in de prullenbak verdwijnt...Alles prima, het mee sturen van de batterijtjes ook, maar waarom de lege batterijtjes meesturen . Minder werk met het inpakken, maar een gerede kans dat het bij de klant in de prullenbak verdwijnt waar het niet thuis hoort, Een betere oplossing lijkt me best haalbaar zonder risico voor het milieu. Het apparaatje werkt prima en is ook een leuk verrassingskaodootje.
Super service! Persoonlijk contact, snel, nauwkeurig én betaalbaar! Ga graag zo door! Vriendelijke groet, ***
Uiterst bekwaam afgeleverd ik ben zeer tevreden mooi droog hout