Voor 16 uur besteld en volgende dag in huis! Met goed advies over wat voor hout. Had altijd eiken, en de haagbeuk brand veel makkelijker, maar ook langer zoals beloofd. En ook nog even inpakken...Voor 16 uur besteld en volgende dag in huis! Met goed advies over wat voor hout. Had altijd eiken, en de haagbeuk brand veel makkelijker, maar ook langer zoals beloofd. En ook nog even inpakken omdat de pallet wellicht een dagje in de regen moet staan. Fijn!
De kolen zijn perfekt. Het aanbod goed en goed vindbaar. De prijs netjes en betaalbaar. Het kantoorkontakt is erg vriendelijk en behulpzaam en de chauffeurs zeer bekwaam. Maar om een palletje kolen...De kolen zijn perfekt. Het aanbod goed en goed vindbaar. De prijs netjes en betaalbaar. Het kantoorkontakt is erg vriendelijk en behulpzaam en de chauffeurs zeer bekwaam. Maar om een palletje kolen af te willen leveren met een 18 meter oplegger in een (overigens zeer gangbare) woonwijk is natuurlijk niet slim. Ik vermoed dan ook dat ik niet de enige ben die een extra middag vrij heeft moeten nemen om de kolen in ontvangst te kunnen nemen. De chauffeuse die de volgende dag kwam met een half zo grote vrachtwagen kon overigens ook de wijk niet in. Zij bracht vervolgens de pallet met de palletwagen netjes voor de deur. Chapeau.
Heel behulpzaam om het hout op de juiste plek te krijgen als wordt je echt gewaardeerd !
Snel en goed geleverd.
Snelle en correcte levering !
Prima service, snel, communicatief. de levering vond plaats door een te grote vrachtwagen, maar dat was een fout van de transporteur. Deze 'fout' wordt overigens vaker gemaakt.
Alles is gewoon goed geregeld
Besteld pallet pini kay 1000 kg. Volgende dag geleverd. Track en trace werkt perfect. Was niet thuis bij aflevering. Pallet netjes op de oprit gezet zo dicht mogelijk bij de garage.
Goede kwaliteit; tijdige levering; dit keer weliswaar niet binnen het afgesproken tijdslot (gelukkig was er toch wel iemand thuis).
Prima snelle levering. Was als kadootje bedoeld. op de site staat in kadoverpakking. Ik kreeg hem in een envelop waarbij de vochtmeter uit het doosje was gehaald. Het doosje was platgedrukt in de...Prima snelle levering. Was als kadootje bedoeld. op de site staat in kadoverpakking. Ik kreeg hem in een envelop waarbij de vochtmeter uit het doosje was gehaald. Het doosje was platgedrukt in de envelop bijgevoegd.