Prima afhandeling van de bestelling. De chauffeur bracht de pallet tot aan de serredeur. Dat is me in 30 jaar met een vracht hout nog nooit overkomen. Complimenten voor "openhaardhoutweb"
Tevreden
Volgens afspraak geleverd. Kan aanbevelen hier uw bestelling te plaatsen.
Duidelijke website en heel heldere en snelle communicatie. Fijn dat er telefonisch een afspraak aangaande levering gemaakt werd en dat ik op de dag van levering via SMS een tijdsindicatie ontving.
Snelheid aflevering": zeer snel service en houding Chauffeur: zeer goed Kwaliteit pellets: voor zover te beoordelen : goed Kwaliteit verpakking: dunner plastc dan de zending van 2015, met de nodige...Snelheid aflevering": zeer snel service en houding Chauffeur: zeer goed Kwaliteit pellets: voor zover te beoordelen : goed Kwaliteit verpakking: dunner plastc dan de zending van 2015, met de nodige voorzichtigheid wel acceptabel, maar liever de kwaliteit van 2015.
Uitvoerige leveringsinfo en snelle afhandeling op gevraagd tijdstip
Weer prima geregeld
Bestellen ging vrij eenvoudig en de levering was buitengewoon snel. We dachten ergens in de dag de bestelling te krijgen..maar nee om 08:30 stond het al op zijn plaats! De man die het bracht was...Bestellen ging vrij eenvoudig en de levering was buitengewoon snel. We dachten ergens in de dag de bestelling te krijgen..maar nee om 08:30 stond het al op zijn plaats! De man die het bracht was ook zeer vriendelijk en toen we vroegen of hij het ook op de plaats kon rijden was dat geen enkel probleem. Wantja ga 4 Kuub maar even versjouwen met een kapotte rug. Nee we zijn zeer tevreden over jullie en komen ( als het hout op is) zeker weer bestellen
Ik heb mijn bestelling vlot ontvangen ondanks de feestdagen, maar de gebruiksaanwijzingen vond ik mager en ook nog in engels wat niet mijn taal is.