Snelle levering Gemakkelijk betalen Persoonlijk contact

Heel tevreden over de bevestiging van de bestelling, we kregen een vriendelijk mailtje. En vervolgens de snelle aflevering van onze bestelling

Snelle reacties op vragen en persoonlijke benadering, gemakkelijk online kopen, prima bezorginformatie en bezorging, en goed brandhout. Informatie op de site kan op sommige plaatsen wat... Snelle reacties op vragen en persoonlijke benadering, gemakkelijk online kopen, prima bezorginformatie en bezorging, en goed brandhout. Informatie op de site kan op sommige plaatsen wat duidelijker. Producten zijn niet echt goedkoop maar ik ben heel tevreden.

De bestelling en het transport zijn zeer snel en professioneel afgehandeld. Ook de tussentijdse updates zijn fijn Verbetertip: de website kan aangepast worden naar vormgeving van deze tijd

Vorig weekend voor het eerst een pallet ruf-briketten besteld + een aantal andere pakken (kolen / andere briketten om uit te proberen). Nog even met *** gebeld omdat er niet werd vermeld dat de... Vorig weekend voor het eerst een pallet ruf-briketten besteld + een aantal andere pakken (kolen / andere briketten om uit te proberen). Nog even met *** gebeld omdat er niet werd vermeld dat de pakketten (uiteraard) allemaal afgeleverd zouden worden. (Wat dus wel het geval is) Via mail afspraak gemaakt over de afleverdag en 's ochtends vroeg stond de vrachtwagen voor de deur. Na inspectie bleek er echter 1 extra pak RUF te zijn bezorgd ipv een pak pini-kay. Dit gemeld en direct reactie terug met excuses (verkeerde pak op de pallet gelegd) en het pak pini-kay werd (zonder kosten) twee dagen later bezorgd door DPD. Kortom, 1e ervaring is positief :-)