Snelle afhandeling en bezorging. Hout is goed droog. In het midden van de pallet wel wat korte laatste stukjes of halve schijven wat het stapelen minder makkelijk en de stapel minder mooi maakt.... Snelle afhandeling en bezorging. Hout is goed droog. In het midden van de pallet wel wat korte laatste stukjes of halve schijven wat het stapelen minder makkelijk en de stapel minder mooi maakt. Verder prima.

Zeer vriendelijke en snelle service. Goed hout

Eerlijk, snel, vriendelijk bedrijf, goede kwaliteit hout, wordt keurig aangeleverd conform afspraak, zelfs op aangegeven plaats (bijv. onder carpoort indien niemand thuis).

Snelle service, zondagmiddag besteld, op maandagochtend werd ik gebeld om afspraak over de levering te maken en dienddagochtend bede ze hoe laat de zouden komen. Perfect dus. Ook is het natuurlijk... Snelle service, zondagmiddag besteld, op maandagochtend werd ik gebeld om afspraak over de levering te maken en dienddagochtend bede ze hoe laat de zouden komen. Perfect dus. Ook is het natuurlijk gedroogd eikenhout goed droog en direct de open haard aangemaakt.

De zending is goed aangekomen. het hout was veel en redelijk droog. Prijs in vergelijk met anderen viel mij mee, maar is nog steeds veel. Ben toch helemaal tevreden.

Fantastische service, mooie korting voor de hoeveelheid pallets die we besteld hebben, perfecte afhandeling met aandacht. enige echt belangrijk verbeter punt is het aflever materiaal. een steek... Fantastische service, mooie korting voor de hoeveelheid pallets die we besteld hebben, perfecte afhandeling met aandacht. enige echt belangrijk verbeter punt is het aflever materiaal. een steek wagen die een verhoging van 5 cm aan kan lijkt mij zeer aan te raden. En zelfs een voorwaarde om een volgende keer weer te bestellen