Roosnoa

Spronkers

Vorig jaar 100% tevreden, dit jaar het omgekeerde. Slechte kwaliteit RUF briketten, slecht verpakt, gestapeld op een pallet die doorzakte, waardoor de stapel dreigde om te vallen. Levertijd en... Vorig jaar 100% tevreden, dit jaar het omgekeerde. Slechte kwaliteit RUF briketten, slecht verpakt, gestapeld op een pallet die doorzakte, waardoor de stapel dreigde om te vallen. Levertijd en aanmaakhout wel goed. Dit dus nooit meer!

Reactie Topbrandhout.nl:

Beste klant,
Onze excuses dat het product niet de juiste kwaliteit heeft. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Ik zie dat mijn collega u een reactie heeft gestuurd per e-mail.
Graag zien...
Beste klant,
Ik zie dat mijn collega u een reactie heeft gestuurd per e-mail.
Graag zien wij een verdere reactie/foto's tegemoet.
Met warme groet,
Topbrandhout.nl

Irene

Super tevreden, snelle levering en goed geregeld in een mooi palletje geleverd!

Reactie Topbrandhout.nl:

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review!
Veel stookplezier gewenst šŸ”„
Met warme groet,
Topbrandhout.nl

Ik heb bij jullie besteld omdat jullie pallet 180 hoog zou zijn en zo in de garage zou passen. Ik heb zelfs in de notities erbij gezet me te contacteren als de pallet hoger zou zijn, in dat geval... Ik heb bij jullie besteld omdat jullie pallet 180 hoog zou zijn en zo in de garage zou passen. Ik heb zelfs in de notities erbij gezet me te contacteren als de pallet hoger zou zijn, in dat geval zou ik de bestelling een week hebben uitgesteld. Helaas kreeg ik een pallet die veel hoger was en moest dus op een moment dat ik er absoluut geen tijd voor had al het hout met de hand verplaatsen. De kwaliteit van het hout is vergeleken met de vorige bestelling bij jullie minder.

Prima maar vorige keer had ik betere kwaliteit briketten...

Telefonisch contact. Fijn om gehoord te worden en info te krijgen.