Prima, volgens afspraak geleverd, wij zijn tevreden. Top
Snel en perfect geleverd
Zeer accurate afhandeling vwb administratie en bezorgdienst, pellets keurig verpakt op een pallet.. nabestellingen de volgende dag in huis!...
Hebben een mail gestuurd met onze bevindingen over de laatste levering eiken gedroogd haardhout. Helaas hebben we daar niks meer over gehoord, graag zouden we in contact komen over deze levering
Fijn via Ideal kunnen betalen en binnen 1 dag geleverd, de bezorger heeft de pallet achterom onder het afdak geplaatst pellets zijn hoed ingepakt ik heb de ekogram A2 gekocht deze geven meer warmte...Fijn via Ideal kunnen betalen en binnen 1 dag geleverd, de bezorger heeft de pallet achterom onder het afdak geplaatst pellets zijn hoed ingepakt ik heb de ekogram A2 gekocht deze geven meer warmte af dan de wittere variant en zijn goedkoop. Volgende keer bestel ik weer hier
Levering TOP en het eiken hout is TOP! ik dacht eerst wat een flauwekul " eikenhout geeft mooiere vlammen" maar het is echt waar: echt super blij mee en het hout is echt droog: brand langer en niet...Levering TOP en het eiken hout is TOP! ik dacht eerst wat een flauwekul " eikenhout geeft mooiere vlammen" maar het is echt waar: echt super blij mee en het hout is echt droog: brand langer en niet te vergelijken met die rotzooi van de Praxis Gamma etc ets
Actief in positief reageren op bestelling om samen een betere oplossing te vinden. Bij vertraging in levering door tussenpartij opnieuw actief om achter oorzaak te komen en levering door te zetten.