Super snelle service en top kwaliteit... complimenten voor de berichtgevingen & aflevering. ***

Ik nam telefonisch contact op en kon de bestelling al na een uur ophalen. En dat in Corona tijd. De persoon die er werkt belde mij zelfs op of ik de bestelling nog kwam halen. Toen ik aankwam stond... Ik nam telefonisch contact op en kon de bestelling al na een uur ophalen. En dat in Corona tijd. De persoon die er werkt belde mij zelfs op of ik de bestelling nog kwam halen. Toen ik aankwam stond alles klaar. Werd alles met de heftruck naar de auto gereden en kon ik alles inladen. Was met vijf minuten klaar. Medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Topservice.bedankt

Snel geleverd, op nette pallet! Alles wat je van een levering briketten mag verwachten.

Alles, soms is er niks te verbeteren. Ik ben tevreden

Levering in no time, op de afgesproken tijd en voor de garagedeur, wat wil je nog meer

Snelle levering was prettig maar op de website wordt met twee maten gemeten?? Er staat 25tot 27 cm lengte van de blokken en er onder staat 30 tot 33 cm ik vraag me af waarom?

Top, bestellen, snelle reactie en branden maar👌🏻