Makkelijk te bestellen, vriendelijk te woord gestaan over een vraag die ik had Duidelijke communicatie ! Ook vanuit de transporteur, netjes gebeld en binnen gezet na overleg met de chauffeur,... Makkelijk te bestellen, vriendelijk te woord gestaan over een vraag die ik had Duidelijke communicatie ! Ook vanuit de transporteur, netjes gebeld en binnen gezet na overleg met de chauffeur, écht top !!

Mooi stukken hout, goede kwaliteit en kurkdroog, snel geleverd.

Prima service. Hele snelle levertijd. Top kwaliteit.

Prima snelle afhandeling van de bestelling. Pro-actieve, vriendelijke vrachtwagenchauffeur, die tevoren al heeft nagedacht waar die de vracht het beste kan lossen

Snelle levering, berichtgeving tussen welke tijden de bestelling geleverd zou worden, heel prettig. Alleen jammer dat het precies voor de garage werd neergezet en niet links vooraan in de garage... Snelle levering, berichtgeving tussen welke tijden de bestelling geleverd zou worden, heel prettig. Alleen jammer dat het precies voor de garage werd neergezet en niet links vooraan in de garage zoals gevraagd. Mogelijk dat links voorin de garage niet lukte, maar neem dan even contact op via de ring huisbel of telefoon.

Super snelle levering een proef pallet briketten. Was duidelijk omschreven wat voor en welke soort. Netjes verpakt top!

We hebben de afgelopen jaren briketten besteld en zijn zeer tevreden!

Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit Nestro briketten.