Briketten van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Geleverd volgens afspraak.
Geen kapotte zakken toevoegen. Er waren er verschillende kapot zodat ik de pellets van de straat moest rapen.
Geen opmerking
Geweldig lief mens wat kwam bezorgen. Het ging niet zoals het moest. Wagen zat vast in de modder maar samen hebben we alles naar binnen gesjouwd. Ze had alleen niet zo vaak sorry hoeven zeggen...Geweldig lief mens wat kwam bezorgen. Het ging niet zoals het moest. Wagen zat vast in de modder maar samen hebben we alles naar binnen gesjouwd. Ze had alleen niet zo vaak sorry hoeven zeggen haha. Ik bestel zeker weer. Als zij weer komt bezorgen is helemaal top.
Op voorraad, snel geleverd op de afgesproken datum en kwalitatief goed hout.
Prima service
Snel en netjes geleverd. Goed ingepakt, ondanks slechte weer geen problemen gehad! Top
De correcte levering. Wat beloofd is waar gemaakt inzake kwaliteit hout en lengte, Maar ook de hoeveelheid hout was top,! Dan voel Je je ook nooit bekocht. Beter wat extra leveren Maakt me blij en...De correcte levering. Wat beloofd is waar gemaakt inzake kwaliteit hout en lengte, Maar ook de hoeveelheid hout was top,! Dan voel Je je ook nooit bekocht. Beter wat extra leveren Maakt me blij en kan de volgende pallet hout weer besteld worden. Metvriendelijke groet, ***
Ik een woord geweldig. E mail goed .Antwoord snel correct en duidelijk. Hulpvaardige meneer En erg aardig daar in Hoensbroek. Kunnen ze bij veel bedrijven nog iets van leren.