De bestelling, de levering: het gaat allemaal prima hoor maar de blokken kunnen veel beter, dit ben ik niet gewend bij andere partijen. Er zitten veel blokken tussen die VEEL te groot zijn. Die moet...De bestelling, de levering: het gaat allemaal prima hoor maar de blokken kunnen veel beter, dit ben ik niet gewend bij andere partijen. Er zitten veel blokken tussen die VEEL te groot zijn. Die moet ik zelf nog eens zagen, weggooien of een andere openhaard kopen....
Snelle bezorging top hout 👍👍👍👍
Snelle levering, abusievelijk Berken ipv Essen geleverd. Direct en naar tevredenheid opgelost.
Ben al jaren klant. iedere bestelling wordt foutloos uitgevoerd. Prima ovengedroogd hout
Perfect zoals afgesproken
Top!
Ik bestel hier al langer houtbriketten en ben altijd zeer tevreden over de levering. Het wordt altijd rond het doorgegeven tijdstip afgeleverd en op een voor mij handige plek neergezet.
Levering zoals afgesproken, keurige prijs.
Hout is op zich wel goed maar nog wel behoorlijk vochtig (zit nog schimmel op ) en veel dood hout