Goede service en goede tijdafspraken, doen wat ze beloven en zijn betrouwbaar. Toppie
Prima service en correcte afhandeling
Goede service
Ondanks dat ik niet (goed) had gelezen dat de pelletkorrels niet tot in de garage zouden worden bezorgt en ik de bestelling dus in 1e instantie weigerde, hebben jullie voor een 2e keer en gratis...Ondanks dat ik niet (goed) had gelezen dat de pelletkorrels niet tot in de garage zouden worden bezorgt en ik de bestelling dus in 1e instantie weigerde, hebben jullie voor een 2e keer en gratis aangeboden, waarvoor mijn hartelijke dank! Misschien als tip: uitdrukkelijk bij de bestelling vermelden wat de voorwaarden zijn.
Levering zoals beloofd en van goede kwaliteit. Op tijd en afspraak geleverd. niets op aan te merken. D.
Supersnel en super hout
Goede service, prima afhandeling, uitstekende vervoerder.
Snelle levering, volgens afspraak.
Jammer dat de chauffeur vertraging had opgelopen, maar kan gebeuren. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Kwaliteit van de RUF briquetten tot nu toe goed.
De ruf briketten zijn van goede kwaliteit. houd is mooi droog. netjes geleverd.