Had vooraf gebeld en tijdens bestelling aangegeven dat pallet met hout persé met smalle kant door hek moest kunnen en dus dat pallet-verplaatser met lepels in die smalle kant moest passen... Maarrrr... Had vooraf gebeld en tijdens bestelling aangegeven dat pallet met hout persé met smalle kant door hek moest kunnen en dus dat pallet-verplaatser met lepels in die smalle kant moest passen... Maarrrr was dus niet mogelijk! Latten om pallet te stabiliseren liepen te laag door en alleronderste bodemlat (direct op grond) voorkwam dat lepels erin pasten. Lepels hebben ook nog stalen wielen erin en zijn dus niet plat! Gelukkig dankzij bijzondere inspanning van vrachtwagen chauffeur kwam de pallet toch in achtertuin terecht!!

Levering komt overeen met wat besteld is, goede follow-up, chauffeur belt dat hij eraan komt en prima hout.

Ze hebben de pellets zo dicht mogelijk bij de schuur gezet Dus ik hoefde niet zo ver te sjouwen top.

Heel tevreden betreft afspaken van de order en transport

Hoi oké het kan gebeuren krijg smorgens een bericht dat de levering niet door ging door een fout bij de bezorgers en een half uur later ongeveer een bericht dat het wel door gaat maar ik was al weg... Hoi oké het kan gebeuren krijg smorgens een bericht dat de levering niet door ging door een fout bij de bezorgers en een half uur later ongeveer een bericht dat het wel door gaat maar ik was al weg gegaan dus ik terug maar zo als ik al zilei kan gebeuren maar op internet staat voor *** pakken van 10 kilo per stuk dus 320 kilo op de mail van de bezorger stond dat het 300 kilo woog en bij levering waren het 30 pakken sorry maar dan snap ik het niet dus daar om 2 stèren want ik kom twee pakken te kort gr