Ria doff

Lekker snel

Niet

karine moens

Steeds correct afhandeling

snelle leveringen en anders steeds op de hoogte gebracht dat ze langer zou duren

Nvt

Brokken waren snel geleverd. keuirg op de hoogte gehouden door Topdierenshop. Volgende keer weer

Alles

NVT

Thea van Vuuren

Zeer snelle verzending en goed verpakt.

Goede prijs, gratis en zeer snelle verzending.

Nvt

Anita

Top

Snel

A

Snel en veel voor weinig!

Snel en veel voor weinig

Kleine letters bij achteraf betalen

TTK

Slechter dan slecht

Ik zou 14 augustus mijn bestelling van 135 toegestuurd krijgen volgens de PostNL app. Niets ontvangen. Contact gezocht met PostNL en zij zeiden dat ze het pakket niet hadden ontvangen van... Ik zou 14 augustus mijn bestelling van 135 toegestuurd krijgen volgens de PostNL app. Niets ontvangen. Contact gezocht met PostNL en zij zeiden dat ze het pakket niet hadden ontvangen van Topdierenshop. Sindsdien probeer ik contact te krijgen met hun, maar ik krijg ze niet te pakken. Ze zijn alleen maar per mail te bereiken. Waarschijnlijk kan ik fluiten naar m’n €135. Mensen bestel hier alsjeblieft NOOIT! Ze zijn onbetrouwbaar

Paul

Slecht. Leveren niet meer.

Leveren waarvoor betaald is.

Stefan Lunenborg

Wat een slechte service, bestel er nooit meer

Reageren op email of telefoon opnemen en leveren wat je beloofd binnen gestelde termijn

Paul

Al 2 maanden geen enkele reactie op mijn garantie-claim. het bedrijf vermeldt op hun website (en ook op deze feedback-website) TEN ONRECHTE dat ze lid zijn van Thuiswinkel.org

de prijzen zijn laag (maar dat heeft blijkbaar consequenties voor de service die ze leveren)

reageren op emails, eerlijke communicatie over keurmerken