Joyce.xhofleer

SLECHT PRODUCT NA 1 WEEK NOG NIET GEKREGEN JE KUNT ZE ALLEEN MAILEN EN KRIJGT COMPUTER ANTWOORD TERUG

Gelijk computer antwoord terug

Reageer gewoon als persoon terug rivm regels zijn voorbij

Marc Gubbels

Oplichters

De prijs

Bereikbaarheid, snelheid verzenden en terug betaling.
Dit bedrijf is totaal niet meer bereikbaar, niet mogelijk om te bellen en via mail wordt niet gereageerd.
Een retourgestuurde...
Bereikbaarheid, snelheid verzenden en terug betaling.
Een retourgestuurde levering werd pas na bijna 2 maanden!!! terug betaald en laatste bestelling werd pas na een week geleverd, sorry maar dan heb ik dus al iets anders geregeld voor mijn hondjes dus die bestelling is wederom retour gegaan (pfff waarschijnlijk weer 2 maanden wachten op mijn geld)
Ik bestel al bij Topdierenshop zolang ze bestaan maar voor mij is het nu echt klaar met deze oplichtingspraktijken.

Marc Gubbels

Dit bedrijf is hard achteruit gegaan helaas, ik bestelde hier al 8 jaar mijn hondenvoer en aanverwante artikelen tot ik vorig jaar juli mijn bestelling niet geleverd kreeg en deze terug gegaan is... Dit bedrijf is hard achteruit gegaan helaas, ik bestelde hier al 8 jaar mijn hondenvoer en aanverwante artikelen tot ik vorig jaar juli mijn bestelling niet geleverd kreeg en deze terug gegaan is naar Topdierenshop.
De terugbetaling werd niet gedaan, telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via mail wordt niet geantwoord en na 3 weken aantobben en afwachten koos ik eieren voor mijn geld en heb dezelfde bestelling gedaan via afterpay.
Billink heeft als voorwaarde op hun website staan dat een webwinkel op minimaal 2 manieren bereikbaar dient te zijn, Topdierenshop is NIET BEREIKBAAR.
Ik wil graag met iemand van Topdierenshop in gesprek om deze kwestie netjes op te lossen, dit heb ik al diverse keren aangegeven maar bellen doen ze me niet.

Prijzen

Bereikbaarheid

van der Veen

Goede service

Redelijk snelle levering

Website werkt niet helemaal vlekkeloos.

Chevy Paauw

Slecht bereikbaar en geen reacties op mail!!!

Hoop ik nog te ontdekken door reactie waar m’n bestelling blijft

Communicatie

R. Groen

Zeer slechte service.
Slechte service.
Bestelling is betaald maar wordt niet geleverd.
Contact met het bedrijf is nagenoeg onmogelijk.
Telefonisch onbereikbaar.
Op email...
Zeer slechte service.
Slechte service.
Bestelling is betaald maar wordt niet geleverd.
Contact met het bedrijf is nagenoeg onmogelijk.
Telefonisch onbereikbaar.
Op email wordt niet gereageerd.
Dit is voor mij de tweede slechte ervaring in korte tijd.

Communicatie is zeer slecht.
Telefonisch onbereikbaar. Onzin dat dit met Corona te maken heeft zoals op de voice-mail is te horen.
Op emails wordt evenmin gereageerd.

I. Banens

Bestelling wel betaald, niet geleverd. Vervolgens geen reactie

Prijs

Telefonisch bereikbaar zijn of reageren op e-mails

Thijs

Na vaker met tevredenheid besteld te hebben is het nu niet best. Bestelling wordt niet verstuurd omdat een gratis extraatje niet aanwezig is. Week verder nog niet.
Wegens rivm richtlijnen...
Wegens rivm richtlijnen telefonisch niet beschikbaar. Welke rivm richtlijnen? Mailen? Dan krijg je een chatrobot. Dit schiet niet echt op zo.

Overzichtelijk en alles op voorradig

Contact krijgen met ze is waardeloos.

Zozo

Prima geen klachten

Rudi Linde

Al jaren goede klant, nu klant af.

Altijd netjes op tijd het juiste product geleverd, top.
De laatste levering was helaas verkeerd, kan gebeuren.
Helaas blijkt topdierenshop...
Al jaren goede klant, nu klant af.

Altijd netjes op tijd het juiste product geleverd, top.
De laatste levering was helaas verkeerd, kan gebeuren.
Helaas blijkt topdierenshop onbeschrijflijk slecht in service. Ik ben al anderhalve maand verder en heb nog steeds geen antwoord of ik mijn geld terug krijg of een vervangend product. Mail die je stuurd wordt op z'n best beantwoord met hoe je ervaring is/was met de desbetreffende medewerker. Om te huilen.
Raad dit niemand aan en ben zelf op zoek naar een andere leverancier

Normaal gesproken vlotte levering

Service. Topdierenshop zoek dit woord eens op in een woordenboek